Oss idag.

Allmänt

168397-2072
Heidi fotade oss då vi var på väg till frisören så här står vi nere i vår ingång till huset. Jag har på mig linne By Malene Birger, topp Splendid, kofta Odd Molly, jacka See By Cholé (min favvo i år!), jeans Miss Sixty, väska Gucci och det fina "Fab Mama / Johanna" halsbandet + en längre kedja med "charms" från Thomas Sabo (en favvis). Johanna skrev jag i förra inlägget vad hon har på sig, här har hon dessutom sin jacka från Ralph Lauren och mössa från Benetton. Inga skor idag för vi skulle bara "runt hörnet" till frissan.

Vissa dagar blir bara helt crazy… Ni vet när dagen inte börjar helt bra så fortsätter den ofta i samma "anda".. Som idag tex. Precis när jag skulle lägga ner Johanna i vagnen då vi var hur stressade som helst till frissan så kommer jag på att jag glömt hennes napp uppe så jag ska ta fram nycklarna för att springa upp men vad upptäcker jag då? Jo, att vi har låst oss ute!

Vi bytte nämligen lås på alla dörrar häromdagen och jag har slarvat och inte satt fast rätt nyckel på rätt nyckelknippa… Men allt ordnar sig alltid! 🙂 Så – med hjälp av JIG kom vi oss in efter frissan besöket 🙂

Oh my, nu ser jag att tiden springer iväg här, kl. 16 är det Gucci som ska iväg och klippas och jag måste fixa lite saker före det. Jag ÄR verkligen en tidsoptimist… 😉

Återkommer snart. Kram så länge! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Oss idag.”

 1. Carin says:

  Hej Anna-Stina!
  Vi har köpt en perserkille “Bilbo” (röd) och undrar, klipper du din kisse Gucci?
  Vi kammar varannan dag & tvättar & fönar honom var 4:e vecka…

 2. Vi har aldrig klippt Isabella, hon är ju bara 14 månader och jag vill att håret ska bli lite längre.
  Hur går det? Sitter Johanna stilla???

 3. AnnaStina says:

  Carin-
  Å grattis till perser köpet! 🙂 Det är bara SÅ underbart med dessa katter! 🙂 Vad duktig du är som fixar så bra med hans päls, det är det man ska göra. Men när man som mig inte fått tid över till det så får man åka och klippa honom 😉 Så – keep up the good work så slipper du göra som mig! Kram! 🙂

  Isabellas pappa-
  Johanna har tyärr inte heller något hår att klippa så hon får bara göra mig sällskap då jag är hos frissan. Jag skulle väl egentligen kunna “klippa till” hennes fjun lite men jag vill så extremt jätte gärna kunna sätta upp hennes hår med spännen snart så det får fortsätta att växa vilt tror jag! 🙂 Idag satt hon still i sin vagn och tittade på då jag fixade håret i 1,5 time. Det tycker jag är imponerande! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *