Oss idag.

Idag har jag på mig tunika från Honky Dory, och under shorts från H&M och kjole från La Perla. Johanna har klanning kopt har i Phuket.

Phuket, Bangtao Beach, Sunwing Resort & Spa, kl.14.25, måndag

Idag nar vi skulle ner och ata frukost sa var Johanna super busig. Hon drog mig nasan hela tiden 😉

Johanna hostar och ar jatte snuvig sa om hon inte blir battre så får vi nog dra till doktorn så att hon får lite medicin..

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Oss idag.”

 1. Anonymous says:

  Hej vännen! Hoppas att Johanna kryar på sig snart. Visst är det bra på Sunwing! Det är så enkelt med barnen. Glöm inte att ta hand om dig! Kram kram

 2. josefine says:

  KRYA PÅ DIG Johanna!!!!

  KRAMAR

 3. Starmama says:

  Skruttis! Hoppas hon kryar på sig nu! Har själv också haft en liten förkylning på G, fortfarande har jag ont i halsen idag. Ha en skön dag! PS. Idag åker jag bort för att jobba fram till fredag 🙂 Kramis !!!

 4. sanny says:

  fin tunika och supersöt bild 🙂

 5. sanny says:

  fin tunika och supersöt bild 🙂

 6. elin linnea says:

  bojkotta blondinbella!Denna blondinbella hysterin måste få ett slut. Jag tycker människor som gör bra saker och på ett eller annat sätt inspirerar andra till att göra detsamma förtjänar all uppmärksamhet dom kan få. Däremot klarar jag inte av folk som är i ett sådan behov av uppmärksamhet att dom måste provocera folk till den yttersta gränsen, och dessutom förlämpa många människor på köpet. Blondinbella är en av dom som får en massa uppmärksamhet och utrymme i media, som inte gör något bra av det. Hon skulle utnyttja sin publicitet till så mycket bra, men istället verkar hon välja det som ger henne ännu fler läsare. Därför slutar jag läsa hennes blogg nu, och det borde faan alla göra. För så länge folk läser hennes fånier dag ut och dag in så kommer hon fortsätta, och alla de ungdomar som verkligen är vår framtid och stolhet kommer fortsätta stå i skymundan av denna flicka som uppenbarligen fått alldelse för lite kärlek.

 7. Så söta ni är! Hoppas Johanna blir bättre snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *