Oss idag.

Allmänt


Idag har jag på mig min mössa från Diesel, päls H&M Trend, jeans Miss Sixty (5 år gamla…), stövlar Hunter och väska Zara. Johanna har på sig cashmere sjal med Hello Kitty (sålde dem i min butik), jacka H&M och tights & sockar H&M.

Jag & Johanna har varit ute på en liten prommis. Vi var innom H&M och bytte storlek på Johannas söta vårjacka också gick vi en sväng till Lindex för jag blev så nyfiken på en vårkappa en läsare tipsat mig om ( tack för tipset Jenny  ! ) sen avslutade vi prommisen med matshopping på Meny (det blir indiskt hos oss ikväll).


Inne på Lindex som jag tycker har ovanligt mycket fint nu. På barnavdelningen såg jag  tex en söt rosa klänning / tunika med katt på och en uv-topp + byxa att bada i. Och till mig såg jag en snygg svart / vit bikini.

Vi tog nyss ut nybakade muffins ur ugnen och nu ligger hjärtat och tittar på Lotta på Bråkmakargatan på dvd (dags för nap)  och jag tror att jag ska krypa upp i sjeselongen med  blader och softa. Känns perfekt att göra det  på en lördag eftermiddag då det snöar ute 🙂    ta och städa på kontoret ! för det kom jag inte så långt med igår också ska jag fixa med några julklappar. Jo, det är faktiskt sant… "bättre sent än aldrig" 😉 Ni ska få se vad det är senare ! Men man vet aldrig, kanske jag hamnar i sjeselongen …  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Oss idag.”

 1. Tess says:

  hej hej fin blogg du har 🙂

  jag vill bara berätta att nu i helgen kommer jag ha en tävling om en resa till östeuropa, så missa inte att kolla upp de å va med och tävla kanske just DU vinner

  kram

 2. Annica says:

  Hej Anna-Stina,

  Min kille vill ha en klockvägg liknande den du har i er hall till hans kontor, fast med andra internationella städer då 🙂 Han har hittat bra klockor men är osäker på hur/var han ska skriva städerna under dem. Därför undrar jag hur du gjort?

  Tack på förhand! Och ha en trevlig lördagskväll!

  /A.

 3. Fina ni är!

  Låter spännande med vårkappan från Lindex, undra vilken det kan vara!? Ni har ungefär samma väder som vi har här i Örebro idag. Grått och tråkigt!

  Kraam kraam

 4. Tany says:

  Johanna liknar en liten ängel. Så söt hon är 🙂

  fin blogg!

  kram 🙂

 5. Anonymous says:

  skärp dig du är förfan över 40år.

 6. Susanna says:

  Superfina rosa stövlar! Behövs verkligen ett par i detta regniga land!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *