Oss idag = dagens.

168397-2469
Framfor spegeln star en hallare till paraplyer men som ni ser ar den tom, jag har inte shoppat nagra paraplyer annu och det har inte gjort nat for nu har vi varit har i over 2 manader och det har bara regnat en enda dag 🙂

Idag testade jag att fota oss i var nya stora spegel och det gick ju faktiskt ganska bra. Johanna har fortfarande pa sig sina morgonmysklader och sjalva har jag pa mig de klader jag shoppade haromdagen fran Frensh Connections nya varkollektion.

Jag rullade haret idag men det gor jag bara nar jag tvattat det och sen satter jag alltid upp det (som ni sett pa alla bilder..) for det ar way for varmt for att ga runt med utslappt har har nere. Varje gang jag rullar haret saknar jag mina extentions… nar jag kommer hem aker de i igen! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Oss idag = dagens.”

 1. linda says:

  vad härligt med inge regn! 😉 här i uppsala strålar solen idag. 😀 så härligt! kramis

 2. Caroline says:

  åh,kjempfine klær!!
  kjøkkenet ser også helt perfekt ut:)

 3. Nettis says:

  Stilrent och snygg som vanligt…
  Kramisar från Nettisen

 4. Hilde says:

  Lekre klær!
  Men du har jammen sans for detaljer, når du har paraplyholder i et hus du ikke skal bo så lenge:-) Eller har dere ombestemt dere…blir i Thailand på ubestemt tid:-)

 5. Linda says:

  Guuud vad läckert kök, bor du utomlands?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *