Oss nu.

Allmänt

168397-971

Nu kom JIG precis hem så här är en rykande färsk bild på oss mitt i matlagning, Bolibompa och annat…! 🙂

P.S spana in den ROSA  Mimmi Piggen i bakgrunden. Shoppade den på flygplatsen i Bangkok.. enda stället jag sett en helt rosa Mimmi ! 🙂 Elefanterna brevid är också från Thailand, shoppade dom på vårt hotell. Kuddarna i fotöljen är från Gant och de är jag väldigt glad i! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Oss nu.”

 1. Annica says:

  Inte så vanligt med ett barn som både är bedårande söt OCH fotochenique (stavas det så? 😉 Aldrig funderat på att låta Johanna “modella” för barnkläder eller så? Hon är ju alltid som en solstråle framför kameran 🙂 Kram till er båda

 2. Linn says:

  fina ni när:)

 3. Linda says:

  hej fina tjejerna!
  den där tapeten, är den från Sandberg? eller är det burberry? hursomhelst snygg som bara den!

 4. Viktoria says:

  Love it när ni tar kort från sessans rum, dom piggar verkligen upp med allt rosa 🙂

 5. Lisa says:

  Jag har under flera månader, mer eller mindre dagligen, läst din blogg och jag tycker att den är fantastisk!!! Jag är själv en tjej i 30-års åldern, mitt i karriären, jobbar jämt (…nästan), sambo men inga barn än så länge och jag får en otrolig energi och inspiration av att ta tag i mitt liv och dess ups and downs när jag är inne här och läser om ditt och din familjs liv. Jag älskar att läsa om och träffa människor som vågar sticka ut, som tror på sin grej, som har en tydlig egen “linje” i sitt liv och som oavsett vad det är står upp för det och jag uppfattar dig just så. Jag hoppas att du fortsätter detta fina arbete med din blogg länge till och att du fortsätter att vara så bra på att vara genuin!!!
  Mvh Lisa

 6. Anna says:

  Vilken fin bild! Härligt rum du inrett 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *