Oss nu!

Allmänt

168397-1255
Jag kom precis på att jag ju kan ta bild med webcam så… här är jag och mitt hjärta alldelens nyss.

Ååå vad det var KUL att vara på IKEA! 🙂 Jag verkligen älskar att gå runt där och titta och inspireras. De är DUKTIGA på att göra fina utställningar och jag blir alltid lika imponerad över hur de får oss att komma hem med SÅ mycket mer "små saker" än vi tänkt oss då vi åkte dit.

De hade bl.a. fått in de FINASTE rosa boxarna (till kläder, cd, dvd.. massa olika storlekar) i den finaste ljusrosa färgen. De heter "Nostalgisk" och de såg ut som att de var i skinn för själva pappret är liksom "skrynkligt" på ytan. Hmm.. lite svåra att förklara  och min dumma kamera är ju död. Men oavsett – de var FINA!! och de fanns även i creme & brunt. Löp & köp säger jag bara!!!! 

Och vet ni, jag NJÖT av att vara ute och köra bil i det vackra vädret med musik på högsta volym. Det var en LYX!

Nu ska jag steka goda Ikea köttbullar till mitt hjärta och sen ska vi iväg ut och jag ska fortsätta dagens "jobb" med en tur i några interiörbutiker.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *