Oss på dagis.

Allmänt

168397-1104
Johannas söta fröken fotade oss då vi skulle gå hem. Ser nu att min tunika åkt ner på ena sidan så att underkjolen syns.. hmm.. tur den också är svart så det nästan inte syns 😉

Idag var mitt hjärta på utflykt i parken och hennes söta fröken hade tagit jätte fina bilder som jag ska visa er senare. Nu har vi precis ätit och mitt hjärta är tröttis så vi ska ut och en sväng så att hon får sova. Jag var föresten förbi Zara tidigare men såg inget nytt? så kanske de inte hängt ut det ännu?

På vår tur nu ska jag shoppa 2 små olivträd till vårt kök. Visar bild på det senare och då får ni även "dagens tips".

See you later! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Oss på dagis.”

  1. Anna says:

    Tänkte bara höra om du hann med dig och skicka mail om kläderna igår, tycker du har såå otroligt fina barnkläder så jag vill inte missa chansen 🙂

  2. Jenny says:

    Godkväll i stugan… Hoppas allt är bra hos er! Jag har en liten fråga bara… Den uberfina gizmo “väskan” med dragkedja som du hade i din butik, (enligt det jag läst) såg den i bakgrunden på en bild du lagt in i dag… Du råkar väl inte ha fler på lager som man kan få köpa en????? Den är helt underbar… Och jag hade blivit lyckligast i världen av att äga en sådan…
    Ha en fantastisk kväll… Kram Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *