Oss på julafton.

Allmänt

168397-2237
Här ser ni lite av området där vi bor. Till höger i bild är vår terrass i mitten på 2:a våningen så den här poolen är vår utsikt 🙂 Då bilden togs var vi precis på väg in restaurangen för att få glögg & pepparkakor.

Phuket kl. 14.05.

Här är vi på väg till julaftonsfiringen på hotellet igår kväll och Johanna inviger sina nya skor som vi shoppade igår.

Nu fick jag min lunch här, fried rice with chicken så nu ska här ätas 🙂

Uppdatering:

Nu tog batteriet i min pc slut och de har ingen kontakt jag kan koppla strømmen till hær så nu skriver jag från JIGs pc och vi væntar på att betala før vår chauffør kommer strax och hæmtar oss och vi ska ivæg och bestælla møbler till vår terrass. Sen blir det nog att åka hem och softa før vi ska hinna øppna alla klappar i lugn och ro innan hjærtat vill sova. Tror kvællen bjuder på dvd film 🙂

Jag ønskar alla er UNDERBARA læsare en fantastisk fortsættning på julen och hoppas att dagarna blir fyllda av lyckliga stunder! 🙂

Kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Oss på julafton.”

 1. Angel says:

  Vad fina ni är,ha en underbar dag kram Angel

 2. josefine says:

  ÅÅÅ mina söta tjejer!!! Så mysigt ni ser ut att ha det! Elian skickar en STOR Julkyss till Johanna!!
  Nu slappar vi i lobbyn på Tott!
  Puss

 3. Hej Anna-Stina! Åh vad allt ser härligt ut. Soffan ser toksnygg ut, mattan likaså. Ni ser ser ut att må bra och när jag läser din blogg känner jag hur vår egen resa närmar sig med stormsteg även fast det är ett tag kvar. Har hört att det ska finnas en Kittybutik inne i Phuket stad(eller om det var i ett shoppingmall), och jag förmodar att du redan har varit där både en och två gånger! :-)Här hemma hara vi firat jul med sjukt mycket paket, i år igen, och nu är det myskläder och softa i soffan som gäller! Hälsa Johanna från E och ha det så gott där nere! *kram*

 4. Madde says:

  hoppas ni har det underbart i värmen.
  Har du ngt tips var an kan få tag i en rosa cd spelare, gärna med mick.

  God fortsättning

 5. Anna says:

  Vad fina ni är!

  God fortsättning, stor Kram!

 6. Maria says:

  God fortsätting och hoppas att ni har haft en mysig jul 🙂

 7. v says:

  God fortsättning! Det ser ut som att ni får det jättefint i lägenheten! hoppas vi får se mer 🙂 Kram!

 8. M i n d i says:

  Oj vilken mysig blogg jag hittade till nu! 🙂

  Jag minns inte hur jag hittade hit men jag tror det var när jag sökte på Hello Kitty! 🙂 Här har du en till som älskar ROSA och HELLO KITTY så detta var ju hur mysigt som helst att få surfa runt hos dig.

  Oh så ljuvligt det låter med THAILAND! Hur länge stannar ni där? Låter super mysigt! Min stora tjej pratade med kompisen som är där nu, de kommer hem till helgen. 🙂

  Kram kram
  M I N D I
  … som kommer att kika in snart igen! 🙂

 9. M i n d i says:

  Glömde ju berätta…. dotterns kompis berättade att hon hade köpt julklapp till min stora tjej ( de ska byta då de kommer hem) och hon sa att hon hade varit in i en Hello Kitty affär lika stor som vårat ICA…tss. 😉 Och nej då jag blir inte ett dugg avis. 😉

 10. malin says:

  din blogg är så underbar!!

 11. Princess Jessica says:

  Min sötaste vän !!

  Du är bara helt HELT UNDERBAR vännen !!
  TACK,TACK,TACK för dom jättesöta julklapparna
  min sessa fick av dig och Johanna:) !!
  Det ska vara DU som tänker på sånt mitt i eran
  Thailand flytt …. Du är den mest omtänksamma !!
  Hoppas nu njuter livet i paradiset och att du haft en UNDERBAR jul !

  Massor av gosiga julkramar från
  mig och lilla sessan 🙂

 12. Malin says:

  Tack för en underbar blogg!!Dú förgyller min vardag med allt vad det innebär!!

 13. jossan says:

  gud så härligt!!!!!

 14. Satu says:

  vad fina ni är på bilden!

  =)

  Kraam

 15. Emma says:

  Hoppas att ni får internet snart för jag vill se uppdateringar!! Så nyfiken! /Emma

 16. malin says:

  gud vad fina ni är! Din klänning är otrolig, från därnere eller från någon känd kedja(snälla?)

 17. Sessan says:

  Ville bara önska er en god fortsättning & hoppas ni har det alldeles underbart där i värmen.
  Tänkte massa på er igår annandag jul då dom visade massa minnesmarkeringar på från 3 årsdagen efter Tsunamien.
  Undrade om ni fick med er någon markering!??

  Ta hand om varandra!
  Massa kramar från mig & lill sessan

 18. Jenny says:

  Snälla…. uppdatera! Jag får ju abstinens… 😉 Din blogg är ju bara bäst!

  God fortsättning och ett riktigt gott nytt år…..

 19. sofia says:

  Jag har sådan GIZMO ABSTINENS 🙂
  Kram på dig!

 20. Anonymous says:

  åh, vad fina ni är!!

  vart har ni tagit vägen tjejer. De var länge sen du updaterade =(

  Gott nytt år

 21. Anonymous says:

  Hej på er, ville bara önska er en god fortsättning så här efter jul. Skriver från ett snöfattigt Luleå, vi har dock tillbringat några kväller och nätter framför brasan i Metsund och där fanns också lite snö.
  Hoppas ni har det riktigt bra!
  Kram Camilla

 22. Hallå ville bara kika in och önska er
  ett gott nytt år 😉
  I förskott.
  Hoppas att ni har det toppen där ni är 😉

  Mvh Jessica och lilla Bambi 😉

 23. Jonas says:

  Var ääääär ni. Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *