Oss tidigare i kväll.

Allmänt

168397-1387
Här leker jag och mitt hjärta med hennes nya kram vänliga Barbapapa. Idag hade jag på mig linne från By Malene Birger, topp från Filippa K och jeans från Replay. Den långa halsbandet kommer från ett danskt märke som heter "Arena".

Nu då mitt hjärta inte är helt i form så är hon mycket mer upptagen av att vara nära mig och att jag ska bära runt på henne och kramas med henne på dagarna så min tid bara "försvinner" och allt som står på min "att göra lista" står kvar på varje ny dag… 

Men istället för att ha dåligt samvete för att jag tex inte hinner svara på era trevliga kommentarer, ringa dom där samtalen och skriva dom där korten så fokuserar jag på att jag får gjort enormt mycket ändå 🙂  Jag får tränat min Johanna på att lära sig att gå, på att lära sig att peka på rätt sak till rätt ord ("var är lampan?" – "DÄR!" osv osv) och jag busar och dansar och leker med henne vilket trots allt är viktigast av allt.

En sak som står på min lista idag är "Ikea"! och dagen är ju inte slut ännu och Ikea har öppet till kl. 23 så – nu ska jag faktiskt klä mig och hoppa in i bilen och köra iväg dit.

När jag kommer hem ska jag ge er en rapport om vad jag sett för julpynt (ska ta med kameran) för vid den här tiden varje år brukar de alltid ha tagit fram de första julsakerna där. Gleder mig till att se! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Oss tidigare i kväll.”

 1. Sofia says:

  lyx att de har öppet till 23.00! Har de de alltid?

 2. lejla says:

  haha åh den där leksaken vill jag också ha!

 3. grombaben says:

  Å ja! Superbra om du skriver om julen har kommet til Ikea!!! Var der sist uke og da var det som sa det skulle komme denne uken, og hadde tenkt å dra og se i morgen. Åh! Moro. Er ekstremt julete:)

 4. Petra says:

  Åh va fina ni är! 🙂 Söt outfit.

 5. AnnaStina says:

  Sofia-
  Ja, det är hur lyxigt som helst. De har öppet till kl. 23 må-fre. Egentligen är det ju helt galet att de har öppet så sent men jag är övertygad om att det lönar sig för varje gång jag är dit runt kl.22 så är det fullt av kunder där. Men lagomt fullt, inte kaos 🙂
  lejla-
  Förstår det. Den är söt 🙂
  Grombaben-
  Så de sa att det ska komma denna veckan här? Då missade jag det kanske precis då för idag var det som sagt inte en julsak i sikte där ute. Men de kanske skyltar inför helgen? Tror tyvärr inte du kommer se något i morgon dock 🙁 för personalen jag frågade sa att de inte visste helt när julen ska fram? Och om det var imorgons så hade de nog vetat..? Oavsett så är det ju alltid kos med ett Ikea besök 🙂 Kram 🙂
  Petra-
  Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *