Oteknisk är jag.

Allmänt


Klicka på den här bilden så kommer ni till röstningen.

Händig är jag men teknisk är jag INTE så jag har ingen som helst aning om hur jag kan lägga den här "röst knappen" i vänster eller höger marginalen på min blogg… Så – därför får jag lägga in den lite då och då som ett eget inlägg så att ni kan rösa på Gizmolinas om ni vill för även om jag tror att någon av de största bloggarna vinner så är det ju ändå kul att få vara med. Speciellt eftersom jag ska resa till Stockholm och gå på galan den 16:e oktober ! 🙂

Och pga att jag är så oteknisk så har jag inte lyckats ändra bild eller text i vänstermarginalen på en stund heller men – nu ska jag få hjälp så håll ut –  snart slipper ni läsa att jag är i Thailand fast jag är i Oslo 😉

Bäst jag skyndar på här nu om jag ska hinna allt som jag skrev till er att jag ska göra idag.

Happy tisdag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Oteknisk är jag.”

  1. Hej

    Nu har jag röstat på dig!

    Åsa

  2. Åh va kul att du också ska dit! 🙂

  3. Josefine says:

    jag kan som sagt försöka, maila mig om du vill det! Du kommer få en FAB kväll på galan! Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *