OUT-OF-ORDER-MAC.

Det är bara att inse att nödlösningen med ett externt tangentbord inte höll i längden…

Mina kära bloggvänner!

Bad news…. min mac slutade fungera i helgen så därav min ofrivilliga tystnad och jag har verkligen S.A.K.N.A.T. bloggen dessa dagar 🙁   Och ja, jag hade så klart missat att notera den url-adress jag behöver för att kunna logga in på bloggen så lyckan var total nyss då den kom på mejl från min fantastiska support.

Så – idag åker min mac in på sjukhuset och jag får tyvärr leva utan den i några dagar också får jag satsa på att jag kan blogga från Johannas pc i stället.  Just nu lånar jag JIG´s mac men den blir ju strax med honom på jobbet… men som sagt : Johannas pc it is! och kanske mobilen? det har jag aldrig testat förr men det borde ju också fungera?!

Och på tal om Johanna så ligger hon tyvärr hemma sjuk fortfarande. Hon var så pigg & glad på lördag och orkade vara uppe lite + äta (för första gången på ett par dagar) men så vaknade hon mycket sämre och super förkyld igår. Stackars hjärtat…. och nu har hon precis somnat om här på sjeselongen ser jag.  Får hoppas att hon sover sig frisk idag !

Så – här i Casa Gizmolina snackar vi sjuk mac + sjuk Johanna och om jag känner efter så börjar jag nog att bli sjuk jag också men det förtränger jag. Hårt! Och shit, nu ska JIG ha sin mac. men vi ses igen lite senare!

Önskar dig den bästa starten på veckan! Tänk – 1:a veckan i februari, redan!, så snart är det VÅR! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “OUT-OF-ORDER-MAC.”

 1. Josefine says:

  KRYA PÅ er alla tre!! <3<3<3

  Jag skrev på FB hur du kan blogga från mobilen och inlogg ska væl alltid vara bloggadress + / admin om det ær wordpress? KRAM

  • gizmolina says:

   Tusen T.A.C.K. för info. vackra! Tyvärr är min telefon också krasslig så jag kan inte lasta upp några nya appar… Hela gänget behöver nog läggas in… 😉

   Men – nu kan jag i alla fall blogga från Johannas pc! = perfekt!

   Happy New week! Puss & Kram!

 2. Lena says:

  Åh, visst blir man galen när det tekniska inte fungerar!! Det SKA bara funka- thats it!
  Hoppas att det snart löser sig för dig.
  Allt gott – önskar dig en fin dag.
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken Lena! Ja, man blir verkligen g.a.l.e.n. ! för precis som du skriver så ska teknik alltid fungera… Och hur kul blir det att vara utan mac i 4-14 dagar? uff, TUR jag har Johannas pc ! Önskar dig en riktigt härlig dag! Kram!

 3. Titti says:

  Saknade dig i helgen!
  Vilken fantastisk frukost…..spännande få höra om du kom dig iväg till Köpenhamn?
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Härligt att höra att jag varit saknad Titti! Jag har också saknat min blogg! så känns kul att jag är igång igjen! 🙂 Och ja, den där frukosten hade jag gärna njutit snart igjen… fast då utan missat flyg… Jag kom mig iväg, 4 timmar senare…

   Happy New week!!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *