Ovanligt trött..zzz..


Jag var och köpte / levererade ballonger idag… Ballonger makes me happy ! 🙂

Idag har jag gått runt med en känsla av att en ångvält ( ni vet en sån där som asfalterar gator) har kört över mig ett par gånger…  Jag har varit sååå trött och hela min kropp har bara önskat att få sova…zzz…. Men – jag lyckades hålla mig uppe & vaken helt fram till nattningen av Johanna (runt kl. 20) och då undrar jag om jag inte somnade före henne ? (igen..) 

Jag tror att min ovanliga trötthet beror på  Johannas snurriga nätter förra veckan och det att hon börjat att vakna på natten (efter att vi kom hem..) och stör min sömn för jag brukar absolut inte vara så här trött. Ni vet ju att jag istället brukar sitta uppe och blogga fram till runt kl. 02 på nätterna 😉

     
Ser ni något ovanligt ? exakt ! alla ballongerna är inte rosa 😉  Det blev några ballonger över efter min leverering och de gjorde Johanna SÅ glad !

Känner att jag behöver en dag då jag 1. lämnar Johanna på dagis.  2. går raka vägen hem till sängen igen och lyxar med att ligga och sova några timmar utan några "måsten". Vem vet, kanske jag får det till imorgon eller på fredag ? 🙂

På tal om imorgon … Johanna ska ha sin första karneval (maskerad)  på dagis imorgon och jag har somnat ifrån den topp jag ska göra iordning till henne så bäst att jag går och gör den nu (så att färgen hinner torka) innan jag somnar igen.. 

Kramar i natten ! ♥

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Ovanligt trött..zzz..”

 1. Kari/Hestia says:

  Sov godt :o)

  -klem-

 2. Weronica i Oslo says:

  Mysigt det ser ut. Är det den i Parkveien??

 3. Linda says:

  Åh, jag önskar att vi skulle ha en ballongaffär i närheten! Hoppas att du får sova ut snart och att du får känna dig riktigt utvilad sen! Kram, kram

 4. Mia says:

  Du är väl inte gravid…:)

 5. Pethra says:

  Säger som Mia, du är väl inte gravid? :o) Just sådan trötthet brukar vara ett tecken. Oavsett vilket så hoppas jag att du får en toppen dag och är rädd om dig, man måste lyssna till sin kropp! (kanske inte rätt person att yttra mig om det dock 😉 )

 6. Alexandra says:

  En liten prins eller prinsessa kanske börjat växa i dig… =)

 7. Va kul, min E hade sin första maskerad igår på dagis, hon var en älva/fjäril! Först ville hon vara "Kling&Klang" från Pippi! hahaha

  Hm..trött, ser att andra spekulerer 🙂 jag säger som så, du kanske inte har fått ta igen den jetlag som ni hade med er från Thailand för du hade ju rätt så fullt upp när du kom hem igen, ta en dag och bara såsa omkring hemma, vila, läs och bara ta det lugnt. Var i Oslo i går – jädrar vad med snö ni hade!!! Kram

 8. Josefine says:

  Hoppas att du får vila och sedan känner dig bättre! Vissa dagar ska man sänka kraven och bara vara nöjd med att man orkar göra det viktigaste – men det är svårt, jag vet..

  Ha det fint!

 9. Anonymous says:

  Hej!

  Har läst din blogg lite då och då och du gör sådant stort intryck. Du är inte bara vrålsnygg, har bra smak, verkar ha ett gott liv med en sådan fin dotter och familj utan du verkar så himla go du med.

  Jag studerar nu och är ganska ung(20). Jag pluggar textil och form så därför tror jag även att jag inspireras av dig så, eftersom du också har det intresset.

  Jag ville bara säga det att jag blir på så gott humör när jag kikar in på din blogg. Du verkar vara en genomGO mamma och fantatisk människa.

  Ha de gött!

 10. Jeny says:

  Jättefin blogg som du fixat

 11. Maggan says:

  Hej på dig!

  Jag bara måste fråga dig vart du har köpt tavlorna som syns på väggen i bakgrunden?? Supercoola 🙂

  Ett tack till dig också som förgyller mina dagar. Jag kikar in här minst 1 gång/dag!

  Kram

 12. peak oil says:

  Hi have a look at my page abour oil crisis See You

 13. chat says:

  thanks good post

 14. webpage says:

  This is such a wonderful resource that you are providing and you provide it away for absolutely free. I enjoy finding web sites that comprehend the importance of giving a good quality resource for cost-free.

 15. what to do now?, canada pharmacy, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]canada pharmacy[/url], http://tramadolonline.groupsite.com canada pharmacy, kruxrs,

 16. sesli says:

  good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *