Oväntat besök.


Nai Harn beach igår.

Phuket kl. 10.25, lördag fm, +33 grader & sol från blå himmel.

När jag & Johanna kom tillbaka till våra solstolar igår efter en timme på hennes "favvo plats" så hade vi fått besök 😉


Jag försökte få den att lämna oss i fred men den kröp tillbaka till oss hela tiden 🙂

Här kommer dagens:

"För varje minut som vi är arga, förlorar vi 60 sekunder av lycka."
/ Ur "En härlig bok".

Nu : poolen! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Oväntat besök.”

  1. Camilla says:

    Hej vännen! Vill bara säga att jag tänker på dig och önskar dig en underbar dag. Nu har jag kommit tillbaka till jobbet, min underbara tid som mammaledig är slut. Underbara våren är här med sol och 17 grader och hos oss är det verkligen som balsam för själen, vill vill inte åka härifrån… Ta hand om varandra och njut! Många kramar från oss Camilla Y

  2. AnnaStina says:

    Underbara vännen min! 🙂 Å vad glad jag blev nu då jag hittade ditt inlägg! 🙂 SÅ mysigt att höra från dig för jag tänker så ofta på dig ska du veta! Jag förstår hur härlig våren måste var där ni bor för ni bor ju helt FANTASTISKT FINT! 🙂 Jag riktigt längtar till nästa gång vi kan komma och hälsa på er! 🙂 Nu ska jag och Johanna iväg på en shopping tur så jag önskar dig och familjen en riktigt härlig helg! Hälsa så mycket till alla dina killar! 😉 Kramar från mig & Johanna! 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *