P.A.R.T.Y.P.I.C.S.

Lördag runt kl.20.

H.A.P.P.Y. söndag sweeties!

Lite reduserad bloggis här idag så därför sent inlägg… 😉

Men, Gsus så k.u.l. jag hade igår tillsammans med FAB vänner på bbq hos vackra Sabrina.  Vi bjöds på fantastiskt god grill,  bubbels (alltså vi snackar mycket bubbels)  och bästa spellistan jag hört på länge. Tänk vad bra musik gör med festen!

I detta vackra hem hängde jag igår.

FAB & glam Mr´s.

Min snygga vän Andreas. 

Det vackra nygifta värdparet. Och check den neonrosa mitellan på Sabrinas gips. Här snackar vi fashion all the way !  (tusen 1000 t.a.c.k. för igår!!!)

Känns som att det är läge för bubbles nu…men idag snackar vi coca cola bubbles 😉  också ångrar jag att jag inte knipsade en bild av värdinnans walk-in-closet…vi snackar en d.r.ö.m. av en garderob och skorna…jag säger bara skorna…!

Önskar dig en riktigt avkopplande söndag!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “P.A.R.T.Y.P.I.C.S.”

 1. Mrs Schubert says:

  Vilka underbara bilder!!! Förstår om du är lite seg I dag 🙂
  Vart är din fantastiska klänning I från??
  Hoppas att du får en forsatt trevlig söndag

  • gizmolina says:

   Tusen tack! Ja, liiite bakis idag 😉 Vad kul att du gillar min klänning. Den är ett av mina bästa köp. Shoppad hos butiken Monroe i Stockholm för ett par år sedan… Önskar dig också en underbar fortsättning på söndagen! Kram!

 2. Carina says:

  Mycket vackert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *