P.Å.S.K.L.O.V.!

Snapshot från köket runt kl.08.30. 

Godmorgon sköna påskbönor!

Här startar påsklovet med stråååålande sol från en vackert klarblå himmel och vi har a.l.d.r.i.g. haft ett så ljust vardagsrum! det är helt sant! Orsak? Jag tvättade fönstren igår och jag ljuger inte då jag gissar att det är typ kanske 2 år (!) sen sist det blev gjort för herregud så smutsiga de var. Jag skäms! och den före/efter bild jag tog sa JIG att jag absoluuuut inte kunde visa på bloggen men nu är ju jag en tjej som gör precis som jag vill så jadå, den är med i det här inlägget… tihi! 😉

Jobbar du idag eller har du också ledig? Påsken är ju större än julen här i Norge så det känns som att “alla” lämnat stan och dragit till fjälls för det är super lugnt ute i gatorna och i helgen var det lätt som en plätt att hitta parkering överallt då jag var runt och fixade ärenden.  Så ja, det är helt klart påskstämning i luften i Oslo!  och hjärtat ligger med täckte + i-pad i sjeselongen och tokmyser.  Härligt!

Hur ljuuuuust som helst! och jag älskar verkligen solen. Vilken energi den ger!!! men den där lampan, till vänster, ha ha. Jag höll på att flytta ut den från vardagsrummet men mitt i flytten så kom jag på att jag skulle knipsa pics så  den blev stående där och sen, då jag flyttat den, så var ljuset inte lika fint längre så ja, ni får ursäkta den alltså…

Tadaaa! ingen lampa kvar!  Och här ser ni en liten prinsessa som myyyyyser och njuter av att slippa skolstress. Och ja, jag plockade bort de där sakerna som låg uppe på skåpet också då jag ändå var igång 😉 

Men skojar du det blev skillnad eller??? Nu ser vi ju plötsligt UT! och solen hittar som sagt in…

Men vilken himla t.u.r. att jag var så snabb med kameran på morgon för nu är det helmulet ute. Inte en solstråle i sikte.

Nej, nu ska vi göra oss klara här för att sticka iväg ut.

Önskar dig den b.ä.s.t.a. starten på veckan! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “P.Å.S.K.L.O.V.!”

 1. Titti says:

  Det blev skillnad….härligt!
  Jag putsade fönstren i vardagsrummet….någon dag efter kom bilen som sopar gatorna…..hm.
  Tur jag kan stå på utsidan och snabbt putsa de igen!
  Jag är ledig…men det är jag ju alla dagar!!
  Kram Titti-Umeå

 2. Monica says:

  Du er så herlig ærlig 🙂 Jeg fikk hjelpe av ei venninne her om dagen….og jeg stiller nok i samme kategori som deg altså. Vi kan vel være enige om at det er finest med nypussa vinduer 🙂 Men…en bagatell i livet da 🙂 Tjihiiii 🙂 Ha en herlig påske!

 3. Trude says:

  Hej,

  Ditt mejl kom aldrig fram till mig men jag antar att du nu har sett min rätta adress? Jag ser SÅ fram emot mitt paket! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *