P.Å.S.K.R.I.S.

Allmänt

john-r-wooden-quotes_16517-3

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon girls! 

Torsdag idag. Känns härligt tycker jag! Och vilken dag det här blir! Först ska jag iväg på diverse saker och sen är vi bjudna på våfflor hemma hos morfar efter skolan före J ska iväg på kör övning. Och sen, sen avslutar vi dagen med middag här hemma tillsammans med mormor & bror, som även ska hjälpa mig att montera gårdagens shopping, så ja, innan dagen är slut så har jag nog både hyllor och nytt skrivbord på mitt kontor. Loooovely!

Och häromdagen kom påskriset på plats utanför vår entré! Jag har aldrig haft påskris ute förut så det känns xtra kul. Och detta är ett perfekt pynt nu innan vi kan ställa ut olivträd och annat vårligt här uppe i norr där vi har så mycket snö kvar (och inväntar takras deluxe…så någon vit snygg keramik kruka var inte att tänka på, den skulle riskera att gå sönder…). Så dagens tips blir att pynta både ute & inne med påskris! 🙂

10325670_10153393469115796_8495125759678310935_n

Alltså jackan… jag har aldrig haft ett så lätt, skönt & fluffigt ytterplagg förut. Känner inte ens att jag har på mig den! Sååå otroligt skönt! Den kommer från Kapp Ahl och på tal om tips så blir den dagens shoppingtips! 

10154179_10153393534850796_408003021270003399_n

Min lilla darling… Att hoppa har blivit vår grej! 😉

10152605_10153393536860796_193972000166829830_n

Och där står det. Påskriset.  Åhhh som jag älskar påsken! 

Oj, nu måste jag göra mig klar och köra iväg…

Önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

P.S vilket engagemang det blev ang. mitt frissan-besök. Ska svara på era kommentarer senare men helt kort: jag tycker att det är super kul att “leka” med håret och jag älskar att piffa till det med extensions.  Har inga som helst problem med att förklara varför jag gör det för min dotter och vill hon en dag i framtiden ha extensions hon också så har jag inga problem med det heller.   Nej, då finns det andra saker jag oroar mig mer för att hon kommer att göra, som tex att börja röka (hemska tanke) , ta droger (min skräck, jag har nolltolerans på det området), ta piercing i läpp eller näsa…  Eller hamna “fel” på andra sätt…  Det är min m.a.r.d.r.ö.m.! men – extensions – det ser jag bara som en kul grej! 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “P.Å.S.K.R.I.S.”

 1. Pia says:

  Ang hår naglar fransar så är det bl a kostnaden som skrämmer mig vad går det på per år? När ens döttrar också vill ha samma standard som mamman. Och hur förklarar man för ens dotter (oftast) att man inte har råd med detta eller att de inte kan få det men mamma kan.

 2. Caroline says:

  Det har du helt rätt i, att det finns så mycket värre saker som barnen kan välja att göra med sitt liv. Vad är lite extensions i jämförelse med droger eller destruktivt umgänge. Sen kan man ju såklart försöka lära barnen att man duger som man är, men det tror jag de flesta föräldrar gör. Även de som har extensions och lösögonfransar 😉

 3. anette says:

  Jeg leste “påske-krise”….hi hi. Godt var var påskeris!!

 4. Katrin Lindenhall says:

  Hej igen!!!! Är det dags igen för missundsamhet och syrliga kommentarer. Vad less man blir. Finns väl inget bättre än plockade bryn, nyfrissad och snygga naglar. Fortsatt och förgyll vardagen och ödsla inte energi ens att svara utan använd den till något bra istället. Sköt om dig och stå på dig, mysig torsdagkväll. Katrin

 5. Alltså- jag kommenterade i extensions-inlägget 🙂
  Jag tänker att det finns dels betydligt värre saker som barn utsätts för än löshår och jag hoppas jag kan boosta mina kids till att göra sina egna val utan att påverkas av samhällets normer- vill de ha löshår så får de det bara det är deras val, vill de gå helt osminkade så får de det…mig kvittar det men min önskan är att de gör valen själva utifrån vad de själva vill och det är mitt fokus när det gäller uppfostran!

 6. Elisabeth says:

  Det finnes mer bekymringer i livet enn løshår! 😉 Jeg har selv både løsvipper, glad i å fikse neglene og semi-tatoverer bryn. Det er fordi jeg jobber og tjener penger til det. Og den verdien skal jeg overføre til mine barn også: ønsker du deg noe så må du jobbe for å skaffe deg det.

  Ønsker deg en herlig weekend, AS 🙂

 7. Amelie says:

  Läste kommentarerna i löshårs-inlägget och känner direkt att det inte är en mammas löshår eller naglar som avgör om ett barn får en bra självkänsla.
  Tyckte att kommentarerna om att Anna-Stina hade en omodern frisyr och borde byta var hemskt oförskämd! Varför skriver man det? Anna-Stina skulle ju inte ha denna frisyr om hon inte tyckte att den var det finaste för henne. Jag skulle bli ledsen om jag fick höra något sånt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *