P.E.P.P.A.D.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Heeey sweeties !

Jag undrar om det är för att jag gick och la mig i min säng redan kl. 01 (tidigt för mig…) igår som jag känner mig mer peppad än någonsin idag !?  Eller så är det kanske solen  ?  Känns lite som att jag vaknar ur mitt vinteride för de där mörka vintermånaderna är verkligen ingenting för mig…  Blir dålig av mörkret… Och jag märkte det nog ännu tydligare i år efter 5 vintrar i Thailand.   Solen ger verkligen e.n.e.r.g.i. ! 🙂

Jag älskar min Hillary Lace blus ! , har ett par kvar i webshopen…. klick, klick…!

Ska jobba på här på mitt kontor nu så jag önskar dig en stråååålande torsdag !  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “P.E.P.P.A.D.”

 1. Sandra says:

  Du skrev för ett tag sen att du hade haft en jobbig period..? och att du skulle skriva om det?

  Nu verkar du har mer ork och mer energi. Keep up the good work 🙂

  • gizmolina says:

   Det stämmer! så varje dag är bloggen en bra kanal för mig att peppa mig själv (samtidigt som jag peppar er) och tanka energi . Så jag lägger xtra mycket tid på bloggen nu för den betyder massor för mig och jag blir GLAD när jag läser att det märks ! 🙂 Önskar dig en fantastisk weekend ! Kram !

 2. Trine says:

  Tusen takk for nydelig innpakket jeans og koselig personlig brev. Og ikke minst poseklypen som var med. Dette kaller jeg gjennomført service:) ny bestilling er lagt i webshopen:) Nyt våren!!

  Klem Trine A

  • gizmolina says:

   Åhhh vilken underbar feedback att få på en fredagsmorgon ! Tusen 1000 T.A.C.K. snälla du !!! 🙂 I dag ska jag packa ett nytt paket till dig och det ser jag verkligen fram emot ! Önskar dig en strålande dag och en amazing weekend ! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *