P.I.N.S.A.M.T.

Allmänt

Kom på att jag måste berätta en kul sak. Eller kul och kul. Kanske mest pinsam….? Hur som helst – för några veckor sedan då Johanna ville ha med sig en kompis hem från skolan så ringde jag kompisens pappa. Han svarade inte. Men ringde upp efter en stund.  Jag sa då att jag redan tagit med mig hans dotter från skolan och att vi var på väg hem till oss så att girlsen kunde leka ett par timmar och sen, då han egentligen som vanligt skulle hämta på AKS, så kunde han hämta hemma hos oss i stället (vi bor super nära).  Jag pratade på ganska snabbt i telefon och förklarade var vi bor så att han visste vart han skulle.  Och då han sa att han kommer på cykel så tänkte jag att han kanske brukar cykla lokalt, och köra bilen sen (de bor 40 min bort så cykel är liksom inte ett alterntiv då han har barn med sig…) så jag tänkte inte mer på det.

Sen går det en stund och jag upptäcker att jag har 4 missade samtal från pappan.   Blir så klart orolig? och ringer direkt upp och får då veta att jag ringt FEL pappa.  Jag har ringt pappan till en som heter likt som Johannas kompis men som går i en helt annan klass! Han hade kommit på det då jag låtit förvånad över att han cyklar (ingen cyklar till Drammen…) ?!?  Ha, ha.   Hur som helst – jag fick tag i rätt pappa och allt slutade lyckligt.

Så  vill Johanna väldigt gärna ha med samma kompis hem i dag! så – i förrgår skickar jag ett sms för att checka om det passar ? och jag tyckte att det tog väldigt låååång tid för honom att svara.  Fram till svaret kom “Nu skriver du till xxx i klass 3X och hon är dessverre optatt på onsdag.” Är det möjligt liksom? Jag har då missat att byta ut nr och skickar till FEL pappa i.g.e.n. !  hur pinsamt kan det bli?

Men nu är rätt nr. lagrat och jag ska hämta hem 2 söta girls för playdate i eftermiddag.   Johanna älskar att ha med sig vänner hem och eftersom hon inte har syskon så väljer jag att säga ja oftare än nej till playdates.  Jag får dessutom mer tid till middagsfix etc då hon har någon att leka med så det är win/win för oss båda.  Och på tal om middag….vad ska vi äta i dag då…? Gissar att det blir pannekaker om girlsen får välja 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “P.I.N.S.A.M.T.”

 1. Lena says:

  Ha ha ha så pinsamt 😉 men slutet gott…..

  Önskar dig bästa dagen 🙂
  Många hälsningar Lena

 2. Pinsamt… håller med om att när barnen kommit upp i en viss ålder blir det enklare att ha flera barn hemma, de blir mer självgående då!

  • gizmolina says:

   Eller hur? mycket mer självgående. Och i dag lekte de så fint att vi kom fram till att vi även kan testa övernattning mitt i veckan (vi kör bara det på helgerna i vanliga fall).

   Njuuut din kväll! Kram!

 3. Emma says:

  Haha kul!!!

 4. Mimmi says:

  Du är nog inte den enda som glömmer att ändra telnr. Mitt nummer är nog likt ett dagis för jag har fått telsamtal och sms om barn som inte kommer….brukar svara så det itne blir fel. Samt en gång fick jag ett sms från en skola att barn hade skolkat…..bara att det inte var mitt barn där tycker jag läraren i det fallet skulle ha ringt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *