P.O.O.L.H.Ä.N.G.

Allmänt

Hemma på vår resort… och ja, jag går bananas över J ibland. Är hon 6 eller 13?  stark vilja har de 😉

Darlings!

På väg hem i taxin igår, efter mini discot på Sunwing, så beställde lilla J en soft dag i dag. “mamma, jag vill slappa och kosa mig i morgon….ligga på soffan och titta på dvd och äta take away lunch och bada lite poolen och sova nap…”  Hon är så söt då hon planerar.  Och hon fick som hon ville!  För JIG har jobbdag och då blev vi girls kvar hemma på resorten och vi har chillat vid poolen och ätit riktigt god & trevlig lunch med fina grannar som precis kommit tillbaka från en resa till bl.a. Australien & Fiji (dit vill jag också!).  Restaurangen på vår resort har stängt för sessongen så vi hämtade mat från Wine Connection och dukade upp vid poolen.  Lovely !

Men, så kom plötsligt alla mörka moln och normalt betyder det att det ösregnar efter några minuter men den här gången valde molnen en annan väg så vi hörde bara åskan på avstånd och de kom bara några få regndroppar men molnigt blev det så nu , efter lite terrasse-häng, ska jag hoppa i duschen och sen ska vi girls åka iväg på lite shopping. Behöver nämligen fixa diverse här hemma innan hemresan.

Plötsligt såg det ut som att regnet var på väg mot oss men det kom aldrig.  Tack för det!!!

Önskar dig en loooovely onsdag fina du ! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “P.O.O.L.H.Ä.N.G.”

 1. Sandra says:

  Härligt, det är du värd! 🙂

  Keep up the good work! Blir så himla inspirerad av dig! En riktig feel-good blogg. Med härligt inspirerande inredning, kläder och vardag 🙂

  Ha en fortsatt underbar semester!

 2. gizmolina says:

  Åh vad g.l.a.d. jag blev nu !!! 🙂 Tusen miljoner TACK för din peppande & fina kommentar. Den lyser verkligen upp min kväll ska du veta speciellt nu då jag får så dåligt samvete över lite glesa uppdateringar… TACK !!! Önskar dig bästa kvällen ! Kram !

 3. Ditte says:

  Mysigt att läsa om hur ni har det. Rekommenderar verkligen Fidji och absolut en kryssning på några dagar mellan öarna. (Man bor på båten…)
  Australien och nya Zeland är också väl värda besök.
  Fortsätt att njut av tillvaron i värmen.
  Det gör vi!
  Thailandshälsningar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *