P.S…

…nu myser jag med Sex and the city repriser på norska TV3.  Det kallar jag l.y.x.i.g. egentid! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “P.S…”

 1. Angelica E says:

  Ååååhh vackraste fröken Gizmolina – njuuuut!!!! Jag bloggar inte längre (slutade efter flytten från Mallorca)men jag är suuuupersugen på att börja igen! Jag läser inte hos dig varje dag, men känner att du verkligen inspirerar mig enormt mycket 😀

  Jag tror minsann att det är dags för mig att börja blogga redan imorgon…

  Ha en underbart mysig tisdagskväll!!!!

  Kraaaaaaam

  Angelica

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för peppande feedback ! Nu blev jag riktigt riktigt glad! 🙂 Klart du ska börja blogga igen ! det är ju så kul. Önskar dig en fantastisk onsdag och en riktigt fin fortsättning på augusti ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *