P.S

Allmänt

Jag vet, jag borde ligga och lasa nu, men – jag tankte besvara dagens kommentarer men det går inte? mina svar blir inte publicerade.. Ville bara tala om det så ni inte tror att jag struntar i att svara. TACK før allt ni skriver! er feedback inspirerar mig.

NU ska har sovas! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “P.S”

 1. JULIA says:

  Hej! vet du hur man tjänar pengar på sin blogg? Skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig!

 2. Evelina says:

  Hej Anna-Stina!

  Vilken underbar blogg du har. Det är så härligt att få läsa din blogg varje dag, jag längtar efter varje nytt inlägg. Din passion för livet och familjen inspirerar verkligen mig när det är mycket omkring mig. Det är också verkligen kul att få se din kärlek till din dotter. Har inga egna barn än, men har två syskonbarn som betyder allt för mig. Jag smälter jämt när jag ser dem. Fortsätt med din underbara blogg för du inspirerar!!

  Mvh Evelina

 3. Madelene says:

  Hej!

  Vad mysigt ni verkar ha det det… Men sunwingresort är det bästa när man reser med barn. Min dotter bara ÄLSKAR det när vi reser dit. Hon har kommit på att man kan spela loli,berni på nätet och då står hon upp och dansar när dom sjunger sin sång pricis som hon gjorde i höstas nör vi var på resort på mallis det är så härligt att se.Jag har en litten fråga när kommer pappa ner?eller är han där? Och en sak till du verkar vara en sån underbar människa.Det känns som man känner dig hur bra som helst.Vill bara fråga dig en sak …Skulle vilja mejla till dig litte mer privt så jag hoppas att du svarar om det är okej? Ha det så jätte bra du och din docka många bamse kramar Madelene från Landevetter.

 4. Linda says:

  Jag hittade din blogg innan idag, och jag älskar den. Superkul att läsa om ert liv i Thailand o Phuket. Jag o min sambo va i Karon 3 veckor i februari/mars.

  Har läst igenom massa gamla inlägg från december o sådär också..o du skriver så bra!!

  Kul att jag hittade hit

 5. Sanna says:

  Jag hoppas att allt är väl med er, här i Sverige börjar det faktiskt bli riktigt varmt omkring 20grader…(isolen vill säga) inte illa va…

  Idag var det avslutning med lilltjejen på hennes gympa, hon var så stolt fick inte en bild där hon var still tror jag så vi få se om det blir ngt att visa..

  God Natt nu är kl här 23:01 så det är dax att krypa ner i sängen

  Kramisar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *