P.U.S.S.K.A.L.A.S.

Allmänt

10898101_10152572643975796_3270297920948906019_n

Pusskalas hemma på vår gård på väg hem från skolan runt kl.15.45. Vad hade jag gjort utan Johanna? Hon är verkligen the love of my life!  (inte så lätt att knipsa fina pics när det är så mörkt ute … )

Hjärtat lyckades hålla sig vaken fram till ca kl.19.30 idag men då var det kört…zzz… Hon skulle egentligen ta en dusch men det blev stora tårar (hon h.a.t.a.r. att duscha och tvätta håret) eftersom hon var så trött så vi får ta det i morgon.  Och själv somnade jag strax efter Johanna…zzz… och vaknade nyss av att JIG kom hem och frågade vad jag håller på med?!?  Ehh… jag har bara om-möblerat lite. Typ hela vardagsrummet!  så nu är det ett totalt kaos ute i entrén / köket med saker som jag dragit ut dit men det är det a.b.s.o.l.u.t. värt för jag kände att jag måste försöka få till känslan av mer space här hemma. Så nu står soffan mot väggen för att öppna upp fönstret och ett av skåpen som stått i vardagsrummet ska in på J´s rum i stället så detta blir bra. När det är klart.

3aab15e00abb52bc325bb6d5bfb0525e

Att en gång bo i ett hem med rymd & space står på min bucketlist…!

Och just det: mitt instagram fungerar igen!  Mötte upp min fina Emma på väg till mobiltelefonsjukhuset och då frågar hon om det är länge sen jag uppdaterat?  Typ, hur länge sen som helst.. Så -när jag kommer till “doktorn” så trycker han på uppdateringsknappen till instagram-appen och vips!fungerade allt som det ska igen.  (kände mig lite blond då faktiskt…).

Nej, nu ska jag sova vidare för jag har en känsla av att jag blir väckt runt kl.06 även i morgon.

Godnattkramar till er alla! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “P.U.S.S.K.A.L.A.S.”

 1. Evelina says:

  Det står verkligen på min bucketlist oxå. Är så trött på att ha trånga, små rum.

  • gizmolina says:

   Ja visst vore det härligt med stoooora luftiga ytor! 🙂 Och fram till den dagen kommer så får vi inreda / möblera smart för att skapa så mycket space vi kan… !

   Kram!

 2. Emelie says:

  Hon är verkligen fantastisk din Johanna! 🙂 Fantastiskt fin tjej, med en fantastiskt fin mamma! ♥

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord Emelie! 🙂 De värmer ska du veta! Och du, jag vill skicka dig all världens varma tankar för jag klickade mig in på din blogg sent igår och blev enormt berörd av det ni går igenom. Önskar er ett enormt stort lycka till!

   Stor kram!

 3. Ida Marie says:

  Veldig morsomt å kikke innom bloggen din når du oppdaterer så ofte 🙂

  • gizmolina says:

   Åh TACK, tack, TACK för härlig feedback Ida Marie! 🙂 Nu peppar du mig att köra på med fler uppdateringar varje dag!

   Happy torsdag! Klem!

 4. Lena says:

  Vad fina ni är !!
  Men du.. uppdateringsknapp?? VAD är det ? Något man ska uppdatera då och då när man har Instagram eller har jag missat något …?
  Ha en fin dag – här är regn och blåst 🙁
  inget vinterväder alls tyvärr eftersom jag vill åka skidor.
  /Lena

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Lena! 🙂 och så otroligt skönt att höra att det inte bara är jag som är dålig på det där med uppdateringar! Ha, ha. Du går in på din App ikon på telefonen och klickar på “Uppdateringar” så har du nog, precis som jag hade, en hel del som ligger där och väntar… ! 😉

   Hoppas att det snart slutar att regna hos dig och att du får en riktigt härlig dag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *