PÅ BEGÄRAN.

Allmänt

Den där fina Barbien som J fick packade hon upp i går ! typ 6 månader senare (!).

En av er fina bloggläsare efterlyste pics från Johannas kalas och det är ju verkligen piiiiinsamt att jag inte bloggat det ännu. Jag menar hon fyllde ju i augusti….  men det måste tyvärr bloggas ännu lite senare för jag kom på att alla bilder ligger lagrade i min mac som är på sjukhuset…. Men så f.o.r.t. som den kommer tillbaka så looooovar jag att visa kalaspics!  Jag fick en status från Eplehuset i dag om att nytt tastatur är beställt (oh yes! alla bilder etc överlevde, bara tastaturet som måste bytas ut)  och om allt går som det ska så fixas den i morgon så att jag kan hämta den på eftermiddagen (fingers crossed!).

Nu hänger en kostyme klar här inför morgondagens karneval i skolan och jag ska fortsätta att helgstäda så att vi kan vakna till ett fint hem på alla hjärtans dag.  🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *