På begäran!


I slutet på mars dyker en ny helt fantastisk kollektion upp hos H&M. Jag har totalt förälskat mig i nästan alla plagg… Ska presentera kollektionen för er senare i kväll  så nu har ni nåt att se fram emot! 😉

Jag & Johanna kom precis hem och det blev bekväm middag på Burger King idag = ingen disk = passar mig perfekt en dag som denna 🙂  Tittade väldigt snabbt igenom kommentarerna på dagen inlägg och såg då detta:

Hej
tidigare hade du bra tips, vad gäller kläder och shopping. Sedan du började arbeta för tidningen K har allt det där försvunnit. Tror fortfarande att du har mycket att dela med dig av, men varför är det slut med det nu ? Är det endast tidningsläsarna som får tipsen? “göteborgsdam”

Självklart har jag inte slutat med tips om kläder & shopping, jag har bara inte haft så mycket tid över att fota och lägga upp bilder sedan jag drog igång mitt företag men jag håller med dig ! Jag ska skärpa till mig här och NU och fr.o.m idag ska jag köra på med tips like in the old days ! 🙂  Tack för “pepp” ! 


Dagens Johanna shopping !  We love them ! De har borrelås (kardborreband = ingen knytning!) och kostar 129 nok hos H&M.

Nu ska jag städa till och sen väntar läggning av lilla darlingen innan jag återkommer med underbara bilder på H&M´s The Garden collection.

Njut din kväll !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “På begäran!”

 1. charis says:

  Söta skor! 🙂

 2. cassandra says:

  De finns sådana men med snörning upp till 39 som finns i lila, turkost och svart. Så söta och snygga! Bra och coola vårplagg! Det skulle du kunna tipsa om!

 3. Åsa says:

  Fina skor men det gulligaste var ordet "borrelås" 🙂

 4. Lisa says:

  The garden kollektionen från HM är jätte fin! Men det som är trist blir att den stora "massan" kommer att springa runt i dessa kläder till vår>sommaren!
  Kommer du nån gång öppna en ny klädbutik???
  Kramar

 5. Åh vilka tuffa/söta skor, gissar att Johanna är överlycklig för dessa. Ha en härlig kväll och somna nu inte med Johanna utan gå och lägg dig tidigt istället. Jag har hört att som förälder borde man en gång i veckan gå och lägga sig samtidigt som sina barn för att ta igen lite sömn. Vi försöker göra det, men det är svårt. Det finns ju så mycket att göra på kvällarna när barnen sover. KRAM Lotta

 6. Anna-Lena says:

  Jättefina skor till Johanna! SKa skynda mig att fynda 😉 till min egen sessa! 😀 Yohoo, idag dimpade Kamille ner i postlådan! 😀 Precis vad jag behövde då jag varit hemma med sjuk tjeja! FInt repotage som vanligt Anna-Stina! Duktig du är! 😀 Kramar

 7. Hej!
  Har varit i Oslo idag på möte och kikade efter Kamille Mor & Barn på centralstationen men såg den inte, synd! Tar tacksam emot tips om den nya HM kollektionen, kanske att den hinner att komma innan jag pyser till Thailand igen i slutet av mars..hoppas! Kram kram
  p.s höll utkik efter ett blont yrväder idag men såg dig inte! 🙂 d.s

 8. Nina says:

  Hei!

  Jeg er fast leser av din blogg og jeg elsker sidene dine i Kamille. Og jeg er også her klar for mer tips, du inspirerer!!
  Når jeg ser sidene du har i Kamille hvor du tipser om stjel stilen så er det alltid noe jeg vil ha:0) Tar du bilder av tingene og setter sammen siden selv eller finner du det du vil ha også setter kamille det sammen for deg? Morsomt å høre hvordan du jobber. Ønsker deg en strålende helg!!

 9. Malin says:

  Jag måste verkligen hålla med göteborgsdamen, tyvärr!

  Förr var Gizmolinas blogg fullsäckad med härlig inspiration och tips om både mode och inredning. Har verkligen saknat det här på senaste tiden.

  Förstår att du har fullt upp om dagarna och att tiden inte räcker tiil, tror vi flesta har det problemet 🙂

  Vi bloggläsare har inte heller någon rätt att "kräva" något av dig, t.ex. hur ofta och om vad du skall skriva. Vi skall vara glada att du bloggar överhuvudtaget.

  Tycker dock att det var bra att detta kom på "tal" så att du också får veta vad vi tycker. Hoppas att du finner tid och inspiration till bloggen 🙂

  1000 styrkekramar från en som saknar den "gamla" Gizmolina!

 10. Sara says:

  Jag håller med Malin helt och hållet. Jag saknar gamla Gizmolina bloggen 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *