På min handled…


Ett tips! Mixa & matcha armband! Från vänster till höger: Nomination (fick av mamma i 30-års gave), Humanity, Cartier (fick av JIG då Johanna föddes), Julie Sandlau och till sist ett armband Johanna gjort till mig.

Jag har kryddad min handled med 2 nya armband senaste tiden. Det rosa Humanity armbandet shoppade jag hos Mathilde i helgen, jag hade faktiskt inte sett det i smal / enkel style tidigare så det kändes lite kul. Och det färgglada armbandet perlade Johanna till mig på MiniLand då vi var i Thailand nu i januari.

Pannekakerna blir supergoda och nu pågår lek här 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “På min handled…”

 1. line says:

  Härligt med en liten tripp, fylla på energin och fantasin!=)) Har du några inredningstips!? går ni i hustankar? spännande =)
  Varför stängde du din butik Gizmo&co?
  är sj i tankar om att starta en klädbutik, blev lite nyfiken…. STOR klem =)

 2. Nicky says:

  Fina armband! Speciellt den med nallarna! 🙂

  Ha en mysig kväll! kram/Nicky 🙂

 3. Starmama ♥ says:

  Hej Anna-Stina,

  Det korta Humanity armbandet har också funnits i några månader, superfint. Dock har jag inte använt mitt långa (:-D) mer än en gång… men kanske till våren 😉

  PS: Hoppas att du börjar svara igen på kommentarer!

  KRAM Starmama

 4. Nicole says:

  Skitsnyggt!

  Det är beundransvärt så mycket du hinner med!

 5. Armbandet från Humanity är ju så fint, ska nog köpa ett jag också. Även jag bär ett hemmapärlat armband och har nu gjort så i flera månader! Roligt med glada färger och något så kärlekfullt skapat. Ha en härlig kväll. Kram Lotta

 6. Trude says:

  Vad mysigt att åka bort och shoppa lite! Jag älskar också "Mathilde", där finns så mycket fint:). Jättefina armband! Jag gillade speciellt det som Johanna har gjort till dig:). Så gulligt! Kramis!

 7. Viktoria says:

  Fiint! Det är fint när man blandar ihop olika stilar sådär!

 8. CHIRRE says:

  vilka fina!:D vad kostade humanity armbandet?:D ha en fortsatt trevlig kväll!

 9. Bingo says:

  Bingo på nätet är den senaste flugan och visst är det kul att spela svensk bingo på nätet utan att ens behöva gå utanför dörren? Bara sitta i favoritfotöljen med en kopp kaffe och känna bingospänningen. Få gratis bingo pengar och massor av spänning, bingo bonusar och mycket mer nöje här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *