På mitt sängbord..


Vackra Vendela vid lanseringen av Fashion Bible.

För några dagar sedan fick jag en bok jag stått på min önskelista sedan den lanserades i början av december nämligen boken "Fashion Bible" . Det är en norsk bok skriven av Vendela Kirsebom, Signy Fardal (chefredaktör norska ELLE) och Petra Middelthon (moderedaktör i norska ELLE) och den är fylld av härlig inspiration för oss som gillar kläder ! 🙂 Jag fick boken av min kära vän Kjerstis mamma som ett "tack för hjälpen" efter en sak jag hjälpt henne med. Otroligt snällt ! 🙂

 
Den här boken bor på mitt sängbord just nu 🙂

I boken så är det  tex en Lynkurs i styling (snabbkurs) med 8 plagg som inte har något hållbarhetsdatum och som kan dressas upp & ner med hjälp av tillbehör och dessa är:

♥ Trenchcoaten.
♥ Den lilla svarta.
♥ Skjortklänningen / kjolen.
♥ Leopardprint.
♥ Omslagskjolen / klänningen.
♥ Bikerjakken.
♥ Dressen /kostymen.

Med denna lilla snabbkurs säger jag TACK för idag och TACK för alla fina kommentarer & mejl som jag får ! 🙂 Ni är underbara !  Nu väntar sköna sängen på mig så jag presenterar vinnaren i tävlingen imorgon och då ska jag även svara på kommentarer.

P.S kjole är norska ordet för svenska ordet klänning så det är därför jag skriver klänning / kjole så att alla ska förstå 🙂 (annars kan man ju lätt tro att jag menar både klänning & kjol . Språket kan bli lite förvirrande ibland 😉

Godnattkram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “På mitt sängbord..”

 1. Linda says:

  Hoppas du får en bra tisdag och att du hinner med lite jobb! Du var jättefin i linnet förresten!

 2. jenny says:

  Åh tack för tipset..Lät som en intressant bok,blev sugen på den oxå 🙂

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Linda-

  Tack så mycket för din trevliga kommentar! 🙂 Jag önskar dig också en underbar dag ! Kram! 🙂

  jenny-

  Varsågod ! Önskar dig en lovely dag och hoppas att du får tag i boken (är tveksam till om den finns i Sverige?). Kram! 🙂

 4. Den skulle jag också vilja ha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *