På sängbordet (och på väg till Sverige..).


Engelska In Style februari och norska Costume. Gillar omslaget till In Style och gleder mig till filmen "Confession of a shopaholic", som hon spelar huvudrollen i, lanseras för boken var riktigt kul.

De här bladern ligger på mitt sängbord och Costume har legat där rekord länge utan att jag ens hunnit bläddra i det. Olikt mig ! 😉  Det är helt säkert bara en tidsfråga innan Costume kommer ut på svenska för den finns ju både i Norge och Danmark sedan en tid tillbaka. Det är ett av mina absoluta favorit magasin så jag kan varmt rekommendera er som bor i Sverige att köpa det danska  (det norska går inte att köpa i Sverige).

 
Detta är the place to go när man drar på "grensehandel" som vi säger här i Norge så hit kör jag raka vägen då jag lämnat Johanna på dagis imorgon. Kolla in kassorna i godisbutiken, it´s crazy ! Blir lite som att gå på tivoli 😉

Och på tal om Sverige,  imorgon måste jag sätta mig och köra tur & retur Sverige för att shoppa välling till Johanna för den vi har går ut på datum imorgon. Egentligen så har jag inte tid med sån övning men välling till Johanna prioriteras högre än allt annat 🙂 Också blir det så klart super lyxigt för mig att få vara i Sverige en stund för första gången på riktigt länge. Åååå jag ska köpa svenska ELLE + andra härliga blader, kina-snacks, julmust (om det finns kvar ? kanske på rea? 😉 , coccosprickar, falukorv, köttbullar, dillchips, lönnebergaskinka, limpa,  fil mm. mm. mm. också får jag ju INTE glömma vällingen ! 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “På sängbordet (och på väg till Sverige..).”

 1. Angelica says:

  Kör lungt! Hoppas du hittar allt du söker, julmust finns i alla fall kvar här hos oss. Snart

 2. Angelica says:

  Kör lungt! Hoppas du hittar allt du söker, julmusten finns i alla fall kvar här hos oss.

 3. Johanna says:

  Men du, det är inte farligt att dricka den vällingen även om den går ut imån. Du vet det va? Bäst före datum är just ett bäst föredatum. Men vällingen vet ju inte vilket datum det är… nä, skämt åsido. Den kan drickas en månad efter, om det inte är mjölbaggar eller ngt i den.

  Fast du kanske vill åka och fylla på andra förråd, låter det som… Trevlig tur!

 4. Anna says:

  Det gör ju inget att vällingen har passerat bäst före datumet. Det slängs alldeles för mycket i onödan bara för att folk tror att maten blir oätlig så fort den har passerat bäst före-datumet.

  Men som sagt; det är ju en bra anledning för dig att komma till Sverige o köpa massa annat gott 🙂

 5. Benny says:

  Men iii, var ligger den godisaffären??? Gud så avundsjuk jag blir..

 6. Kerstin says:

  Oj, råkade visst lämna en kommentar i min sambos namn..inte meningen. 🙂

 7. kim says:

  köper gärna välling åt dig och skickar om du behöver!

 8. karin says:

  åååh! jag vill också ha lite svensk mat! man kanske kan lyckas skicka med en lista næsta gång?;) En julmust hade inte suttit fel,mums! ha en toppen dag 🙂

 9. Anna says:

  Gör JIG annat än att jobba? Tycker du far o flänger överallt o tar alltid hand om J själv?

  Menar inget illa, men det verkar osunt.

  Ta hand om dig ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *