På shopping “med” Mette-Marit!

Allmänt


Girls på shopping. Idag hade jag på mig topp köpt i Phuket (från "mitt" märke), shorts från French Connection och flip-flops med massa kristaller på (från "mitt" märke) köpta i Bangkok och bikini för vi var ju egentligen på väg att gå och bada.. . inte shoppa.. 😉

Idag var planen att gå och bada på Frognerbadet som ligger på bekvämt gångavsånd från där vi bor men först skulle Johanna sova lite i vagnen och hon somnade bums ! då vi kom utanför dörren. Så – då passade jag på att gå en riktigt mysig shoppintur nere på Frogner  🙂

Ett av mina sista stopp blev interiörbutiken "Shabby" och vem håller jag nästan på att krocka med då jag kommer in om inte kronprinsessan Mette-Marit !  Hon såg riktigt sommar fräsch ut i vit kjol och lila kofta och hennes son Marius gick runt där inne tillsammans med några kompisar.


Mette-Marit ser alltid lika "enkelt fräsch ut" och gissa om jag hade lust att fota henne idag 😉 Men det gjorde jag inte så den här bilden är hämtad från nett. Detta är en SNYGG outfit på henne ! 🙂

Eftersom jag ÄLSKAR kungligheter så kunde jag så klart inte låta bli att nyfiket titta vad hon shoppade? och det var en hel del som hon och hennes livvakter bar ut till bilarna, bl.a fina korgar, en super fin vit spegel också såg jag en kartong från "Oliver" .. 

Det är inte varje dag vi är på shopping "med" en äkta prinsessa ! 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “På shopping “med” Mette-Marit!”

  1. Charlotte says:

    Din blogg är så himla mysig 🙂

  2. Charlotte says:

    Din blogg är så himla mysig 🙂

  3. Charlotte says:

    Din blogg är så himla mysig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *