På väg..

Allmänt

168397-224
Mitt hjärta i vagnen igår…

Idag reser vi kl. 12.15 från Oslo via Stockholm till Luleå. Framme 15.30 och då ska vi åka raka vägen upp till min mormor som bor i Kalix (7 mil norr om Luleå).

Det här blir en mindre rolig resa men det känns BRA och viktigt och skönt att få vara tillsammas med mormor hennes sista dagar….

Vi har inte köpt någon retur biljett så jag vet inte hur länge vi blir? men jag kommer självklart att blogga därifrån då jag får tillfällen och möjligheter.

Sköt om er och NJUT sooolen dessa vackra dagar!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “På väg..”

 1. Mia says:

  Hej!

  Jag hittade hit via Josefines blogg.. Hoppas allt går bra, tänker på er!

  Många kramar

 2. josefine says:

  tänker SÅ på dig, sessan o din mamma o mormor nu!
  ***kramar***

 3. Viktoria says:

  Hej!
  Jag gillar din blogg jätte mycket, läser den varje dag! Hittade hit tack vare Josefine..
  Eran Johanna är super söt, jag gillar definitivt allt rosa och speciellt eran snygga rosa Bugaboo!
  Hoppas allt går bra i Luleå, Kramar!

 4. Jessica says:

  Sänder dom varmaste kramar till Dig kära vän.
  Tänker på Dig och och din familj !

  Krameli
  Jessica

 5. AnnaStina says:

  Mia –
  wow! vad KUL att du hittat till min blogg! 🙂 Hur känner du Josefine? Har inte pratat med henne om dig så jag visste inte att ni känner varandra?! Vi får försöka ses när vi är tillbaka i Oslo igen! Och som sagt – jätte kul att du läser min blogg!
  Kramis! 🙂

  Josefine –
  Thanx sweetie! 🙂 Mormor var faktiskt piggare idag så det kändes SÅÅÅ bra att vi var där med henne 🙂 Ska ta en tur upp i morgon igen. Känner att jag vill bara tillsammans med henne maximalt dessa dagar. Är VÄLDIGT glad att vi reste upp! 🙂
  Kramar!!! 🙂

  Viktoria –
  Ååå vad glad jag blir över att du tycker om min blogg! TACK! 🙂 Jag är super nöjd med den rosa vagnen men min sambo önskar att den var beige lite oftare 😉 (man kan lätt byta färg..). Men är man prinsessa så ska det ju självklart vara så rosa det bara går 😉
  Kram! 🙂

  Jessica –
  Sötaste vännen! Tack så jätte mycket 🙂 Det värmer att veta att du tänker på oss! :-)Jag hoppas att du och din sessa har det bra?! och att det inte dröjer alltför länge till vi ses… kom jätte gärna och hälsa på oss i Oslo senare i vår!!! (gud vad jag tjatar.. ;-))
  Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *