På väg…!

Allmänt

168397-1855
Örhängen från Julie Sandlau, linne By Malene Birger, topp Hunky Dory, jacka/kofta från "Heartmade".

Nu ska jag hoppa in i bilen, skruva upp radio Voice på högsta volym och köra mot Ikea.!  Och efter det som hänt mig senaste dagarna måste följande citat upprepas för kom i håg det alla tjejer där ute – ni är fabulous så sträck på er och stå på er hur mycket det än stormar där ute….!

"Antingen kan du krypa ihop och gömma dig eller räta på ryggen och storma rakt in. Jag lärde mig att det var bättre att storma."
/Minnie Driver.

Jag önskar dig den bästa av dagar för det förtjänar du! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “På väg…!”

 1. Camilla says:

  Ta nu vara på dig själv och den barnlediga stunden du fick idag. Hur gosiga våra små tjejer än är så är det skönt att vara ensam ibland!
  Ta hand om dig.

  Kram!

 2. Line says:

  Du förgyller våra dagar även när du själv har dåliga dagar, det är faktiskt lite unikt tycker jag! DU kan verkligen sträcka på dig och vara stolt över dig själv!
  Kram

 3. josefine says:

  Du är FAB, för FAB för IKEA =) hihi!
  Nejdå livet är en fest, glittra varje dag!
  Din sötis sover här hos mig o myser. Puss!

 4. Erica says:

  Men allvarligt…vad har hänt????*orolig*
  är nån sjuk? är du sjuk? Hoppas det är nåt som kan ordna till sig iallafall. och framförallt så att ni kan NJUTA av er resa….(vi skulle också varit i thailand, 3 mån, from 25 nov, men vår minsta föddes tyvärr med hjärtfel så den resan får vänta några år, men jag ser med spänning fram emot att följa er därnere….och drömma mig själv dit=)!!!Massa kramar iallafall och hoppas vad som än tynger dig snart blir bra!
  Kram/Erica

 5. Susanne says:

  Hej, läser din blogg flera gånger om dagen 🙂 Jag tycker den underbar och du gör mig på GOTT humör. Ta hand om dig och hoppas att du mår bättre snart.Din lilla Johanna är såå söt, själv har jag precis fått min fjärde prins så jag njuter av era Hello Kitty grejor (köper sockor till mig själv) Kramar Susanne

 6. Vilken helt underbar outfit !!! Älskar den till 110% !!! Sålde du koftan också på Gizmo ??? Och är örhängen nya ??? KRAM !!!! PS. går och väntar fortfarande på mail… 😉

 7. Mjuk says:

  Åh, jackan/koftan är helt bedårande på dig! Har förstått att du känner dig nere av föregående inlägg. Skickar här några försenade STYRKE-Kramar! Tyvärr är livet fullt av motgångar, och det är inte alltid så lätt. Det positiva är att när man väl kommit igenom det jobbiga, så känner man sig så mycket starkare! Jag har själv haft en jobbig vecka bakom mig, nu försöker jag se framåt! Mycket tack vare alla dina underbara och dina fina citat! Hoppas du har en speciell ledstjärna som tar dig igenom detta! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *