På väg..

Allmänt


Vackra skor från Manolo Blahnik.

Idag ska jag hämta hjärtat lite tidigare på dagis eftersom vi ska få mysigt besök i eftermiddag så nu ska jag gå iväg ut så jag hinner fixa några ärenden på vägen.

Kolla föresten in Mariah Caries skorum, enda fördelen med att inte ha alla hennes skor är väl att jag slipper beslutsångest över vilka jag ska ta på mig då jag går ut 😉


Vilken dröm för en skoälskare !

Hoppas att din vecka startat med en GLAD dag ! 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “På väg..”

 1. Emmsan says:

  Wow, vilket rum. 🙂 Hade verkligen inte varit fel med ett sånt skorum. Fast drömma kan man ju…. 🙂

 2. Anna says:

  Snacka om ångestframkallande 🙂

 3. lovisa says:

  ååh! Herregud, det där är vad jag kallar skorum!

 4. Emma says:

  Ja jisses de skorna var då snygga som få!

 5. Anonymous says:

  Hjälp oss stoppa trafficking!

 6. Åsa says:

  Hej

  Här kommer fler förslag till reportag i "din" tidning.

  – Om "karriärsmammor". Vanliga mammor som kanske som mig driver eget företag.

  – Barn med funktionshinder. Jag har några i min närhet som fött barn med olika sjukdommar/syndrom. Jag tycker det är svårt med hur vi ska bemöta dessa mammor. Känns ibland som om man "säger fel" hur man än gör. Kanske ett reportage om hur de vill bli bemötta? Vad är "rätt" att säga!

  – Gärna lite mer om detta med myter! Det man själv trodde skulle vara svårt med att ha barn är ju ingenting. Däremot finns det mängder av annat som har varit svårt.

  Något som också ligger mig varmt om hjärtat är detta att pappor har ytterst lite "rätt" till sina barn. Har själv varit i vårdnadstvist med min man gällande hans son som han har med sitt ex. Försäkringskassa och familjerätten blundade fullständigt för min man och oavsett vad vi sa/skrev så valde de att bara lyssna till mamman. Vi kämpar för att vara jämställda och att männen ska ta sitt ansvar, men när de gör det blir de totalt motarbetade. Har många pappor i min närhet som inte sett sina barn på år, därför att mamman är bitter över något och håller barnen därifrån. Dessa pappor sliter enormt för att få träffa sina barn men möts av hårt motstånd!

  Ett viktigt ämne att ta upp!

  Jag kommer nog med mer förslag 🙂

  Åsa

 7. Lexie says:

  snygga skor 😀

 8. Lisa says:

  har su sett high school 3, isf vad tycker du om den?=)

 9. Underbart söta skor!

 10. petra says:

  Såklart, har ju höstlov 😛

 11. HannahSthlm says:

  Man skulle ju nästan kunna döda för de där M.B skorna..;) Ha en fin kväll!

 12. maria says:

  hur har du fixat en såndär ram som du har i profilen? 🙂

 13. Carola Lind says:

  Haha – ja mina 7 par skor behöver ingen garderob…. snart är det dags att kasta ett par också för att de är så trasiga. Nya får det bli till våren eftersom det inte finns några bra gympaskor i butik just nu, men jag har hört att det kommer snygga till våren (svarta alltså).

 14. Amanda says:

  Den som ändå hade en sådan garderob! Åh!

 15. Amanda says:

  Den som ändå hade en sådan garderob! Åh!

 16. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TACK för era kommentarer. Kanske vi ska ta och beställa ett sånt där sko-rum samtidigt så att vi får mängdrabatt? 😉

  Åsa-

  Tusen tack snälla du för fler tips ! 🙂 Otroligt omtänksamt av dig att engagera dig. Önskar dig en underbar tisdag ! Kram! 🙂

  Lisa-

  Nix, jag har inte sett High School 3. Kram ! 🙂

  HannahSthlm-

  Ha, ha 🙂 Håller med dig ! 😉 Kram!

  Maria-

  Jag har fått hjälp med min design så jag har tyvärr ingen aning om hur man gör? Hoppas att du hittar någon annan som kan hjälpa dig. Kram ! 🙂

  Carola Lind-

  Ha, ha, den som väntar på något gott.. Kul att kunna se fram emot shoeshopping till våren redan nu ! 🙂 Kram! 🙂

  Kramar till er allihopa! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *