På väg hem från Odeon.

Allmänt

168397-939
 Här är jag på väg hem från Odeon vid kl. 02.

Går och lyssnar på radio i min telefon och jag har på mig klänningen jag shoppade på "Top Shop"  i Stockholm, svarta leggings från "Wolford" (jag älskar deras strumpbyxor!!), guld skor från "Corso Como" och min svarta skinnväska från "Heartmade". Mitt halsband från "Bvlgari" älskar jag, det är mitt favorit smycke som jag har kärt.

Nu är klockan nästan 03 och jag ska gå och lägga mig. God natt.! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “På väg hem från Odeon.”

 1. Gud den klänningen är ju JÄTTELÄCKER! Och vad fint du passar i den! Jag förstår att ni hade kul ;D Ha en underbar söndag!!!

 2. Sessan says:

  Snygging även mitt på natten ja!!
  Trött idag?

 3. Anonymous says:

  Mamma till två små pojkar-
  Tack så jätte mycket!!! 🙂 Jag är glad jag shoppade den i Stockholm! 🙂 Ja, vi hade jätte kul igår så det har varit värt att vara lite seg idag… Hoppas att du har haft en riktigt mysig helg?! Och trevlig resa till skolan imorgon! Kram 🙂
  Sessan-
  Tusen tack! 🙂 Och ja, idag var jag trött tjej… min tid som party prinsessa är uppenbarligen förbi.. 😉 Men det har varit värt att må lite dåligt, för vi hade så kul också vet jag ju att jag vaknar pigg imorgon! 🙂 Kram. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *