På väg mot Thailand…!

Allmänt

168397-2058
Johanna provar sin solhatt och se vad som hänt med favorit strumpbyxorna.. hon har krypit runt så mycket i dom att det blivit ett hål 😉  Hela dagens outfit är PO.P.

Om 1,5 vecka reser vi (hjälp!! tiden flyger och jag har tok mycket att göra 😉 så idag har jag påbörjat packningsförberedelserna för Johanna har ju blivit så mycket större sedan sist vi var där så de flesta kläder i hennes "Thailand garderob" har blivit för små. Men en sak passar i alla fall fortfarande:
solhatten! 🙂

Eftersom det inte direkt kryllar av sommarkläder i butikerna just nu så kommer vi att åka och shoppa sommarkläder till Johanna en av första dagarna där nere. Bl.a. måste hon ha sommar sandaler 🙂


Johanna = Pippi Långstrump… Leker med pengar… 😉

Jag har en box med "reseminnen" som jag bl.a lägger alla pengar som blivit över från reser, ni vet sånna där småbelopp som 1 dollar, 1000 lire osv (större belopp växlar jag alltid tillbaka på Forex) + alla kartor, broschyrer etc från ställen jag besökt (hotell, restauranger etc.). Och nu har denna box åkt fram eftersom jag ska ta ur sånt som har med Thailand att göra + att jag trodde att jag hade lite Bath liggande där men nix pix, alla möjliga valutor + en svensk gammal 10 kronors sedel (de har man nästan glömt fanns!? ) men inte en Bath i sikte 😉

Hur som helst – denna box har Johanna lekt med non-stop på morgon, hon har plockat ur ALLT, lagt tillbaka en del, plockat ur det igen.. också har hon studerat London kartan nooga, tror kanske hon vill resa dit en dag? 😉

Nu sover hjärtat sin nap så jag ska passa på att fixa till mig! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “På väg mot Thailand…!”

 1. monica says:

  Johanna virker som en harmonisk og fornøyd liten jente =)For en opplevelse å “koble ut” for dere å dra til Thailand for en periode. Nyt det. Kos dere=) Sørnorske vintre er ikke noe å savne…mener jeg da =) Et spørsmål…den 5-armet “krystall”lysestaken er det SIA? Vet du hvor jeg kan får kjøpt en slik en? De er så utrolig flotte. Glad for svar, men skjønner om du ikke vil dele alt med oss lesere =) Men du får ta det som en kompliment…du har så mye fint. Ha en super-duper dag.

 2. Camilla says:

  Gomiddag denna regniga måndagsförmiddag. Just återkommen ifrån lunchen där jag varit och shoppat julutstyrsel till T, hon kommer att bli så fin. Ett rosa halternecklinne med strassbrodyr och tillhörande rosa kjol, allt i någon typ av sidenimitation. Längtar efter att få se henne i det.
  Jag har en efterlysning, vart köpte JIG er Moët & Chandonflaska med stenarna på? Jag är så sugen på att ge bort en i julklapp men har tyvärr inte hittat den någonstans.

  Hoppas dagen blir toppen!

  Kram Camilla

 3. Elin says:

  Hej!

  Måste sägas att ditt jyuldekorerande är så himla fint, du är väldigt inspirerande!
  Ser fram emot att följa eran Thailands-vistelse!
  Hoppas att ni får en bra dag!
  Oj, blev visst väldigt många utropstecken i detta inlägg… 🙂

 4. Min fru börjar oxå alltid förbereda packningen lååångt innan vi ska åka. Har du oxå en cheklista som du tvingar din man gå igenom med dig 35 ggr?

 5. http://rosabubblan.blogg.se/ says:

  Kolla in min nya blogg!

  http://rosabubblan.blogg.se/

 6. AnnaStina says:

  monica-
  Tack snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Ja, Johanna är precis som du skriver en väldigt nöjd & harmonisk tjej och det är underbart! 🙂 Vad kul att du tycker om min ljusstake 🙂 Den kommer mycket riktigt från Sia men eftersom jag inte vet var du bor så är det svårt för mig att tipsa om var du kan få köpt den 🙂 Så – mitt tips till dig är att du kontaktar Sia och checkar vem som är närmaste återförsäljare. Om de inte har den inne i sortimentet så kan de helt säkert beställa en till dig! 🙂 Ja, Thailand ska bli helt fantastiskt, vi längtar!! Önskar dig en flott vecka! Kram! 🙂

 7. AnnaStina says:

  Hej Camilla!
  Det låter som din prinsessa kommer vara hur fin som helst på julafton! :)Visst blir man glad av shopping! och speciellt shopping till de små söta 😉 Den fina champagneflaskan med stenar på köpte JIG på flygplatsen här i Oslo (Gardemoen) så jag anar tyvärr inte var du kan få köpt den i Sverige? Ledsen att jag inte kan hjälpa dig.. Hoppas att din dag varit fantastisk och att du får den bästa veckan! Kram! 🙂

 8. AnnaStina says:

  Elin-
  Tack snälla du för fina ord! 🙂 Kul du tycker om min julpyntning och jag lovar att blogga som vanligt från Thailand. Önskar dig en perfekt vecka! Kram! 🙂

  Isabellas pappa-
  Hahaha 🙂 nej, alltså jag packar ALLTID (!!) kvällen / natten innan resa så det att jag idag började gå igenom Johannas kläder är helt extremt. Det har aldrig hänt förut. Det var bara ett sånt kaos i hennes rum att jag inte hade något val 🙂 Och checklisa kan jag inte ens stava till 😉 Så – svaret är nej, jag har ingen checklista alls. istället tar jag med mig “allt” vilket min mann inte alltid uppskattar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *