På väg till 1års kalas!

Allmänt

168397-835

Eftersom det var en PRINS som fyllde år idag så valde jag att ta på mig en blå klänning! 🙂  Här är jag och min sessa på väg in på kalaset tyvärr extremt försenade men bättre sena än inte komma alls… 😉 JIG var också med oss idag så vi en komplett family 🙂

Vi hade med oss en ballong bukett (självklart med en fotbolls balong på toppen)  till födelsedagsbarnet också hade jag med mig en "Congratulations to your new home" ballong, istället för en blomma, till Josefine & Eivind  eftersom det här var 1:a gången vi var hem till Josefine & Co i deras relativt nya hem. 

Kalaset var jätte mysigt & trevligt! 🙂

Nu ska jag fixa lyxig lördags middag här: grillkorv med pommes. Planen var taccos men köttfärsen var slut på Meny. Så – nu blir det som sagt "barn meny" mat vilket ju passar perfekt till dagens "barn kalas tema" 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “På väg till 1års kalas!”

 1. Lisa says:

  Woho grillkorv med pommes åt vi med! Löjligt gott 😀 Och lyxigt värre…;)

 2. AnnaStina says:

  Lisa-
  Ja men visst är det GOTT!! Det är faktiskt en av mina favorit rätter 😉
  Angel-
  tack söta du! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *