På väg till Stockholm..


Det här sovrummet är ju bara hur "amerikanskt" som helst och egentligen lite "för mycket" men ändå bara SÅ fräscht. Känns som hämtat ur en stuga… eller ett hus på landet..  Jag gillar det för att det ser så "inbjudande" & somrigt ut 🙂

När jag surfade runt lite tidigare i kväll så hittade jag ett härligt sovrumsreportage hos Sköna Hem som jag kopierade några bilder ifrån. Dessa bilder passar det perfekt att avsluta den här dagen med för nu ska jag strax krypa i säng så att jag vaknar pigg imorgon då vi ska flyga till Stockholm.

Det ska bli SÅ kul att träffa våra kära vänner och att gå på lite shopping och jag har gjort en liten lista över butiker som ska besökas och på den står det: Mathilde (favvisen), NK (så klart ! där finns "allt" och jag älskar "Sprall"), Bruka Design (ett måste) och Syster Lycklig där jag ska se efter sänghimmel till Johannas rum . Gissa om jag längtar !


Snygga sängkläderna etc till sovrummet på övre bilden…


En av de saker som står på min "interiörönskelista" är en vit stege liknande den ni ser på bilden. Jag tycker att det är SÅ fint att ha en sån i sovrummet eller i badrummet och jag hittade en hos Ellos som det lockar att klicka hem…

Jag ska försöka hinna lägga ut ett inlägg innan vi reser imorgon men OM jag inte hinner det så bloggar jag så fort jag får tillfälle och det kan hända att det inte blir förren på tisdag då vi kommer hem till Oslo igen för imorgon kväll ska vi mysa med underbara vänner i Stockholm hela kvällen lång…

God natt & sov gott mina kära bloggisar. Jag är så glad över att jag har er! Och TACK för era kommentarer som inspirerar mig i mitt bloggande!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “På väg till Stockholm..”

 1. Lova says:

  Hej kära du ! Hoppas ni får en härlig dag i Stockholm – Vill tipsa dig om att besöka butiken Pure & Simple på Mariatorget,den ligger på hörnet Swedenborgsgatan-St Paulsgatan, den kommer du att tycka om och alldeles bredvid ligger en inrednings pryl affär som oxå är härlig – missa inte !!! Sedan öppnar snart Mathilde en ny butik i PK-huset (vid NK) Mathilde et la vie skall den heta – där har dom nu massor av rea på bla. Odd Molly,Hunky dory mm mm Enjoy ! Kramar i massor —

 2. Anna says:

  Halloj, vill bara tipsa om att Mathilde har öppnat en reabutik i PK-huset där jag nyligen fyndande en Odd Mollyklänning 🙂 Ha en härlig shoppingtur här i sthlm, kramar Anna

 3. Anna says:

  Halloj, vill bara tipsa om att Mathilde har öppnat en reabutik i PK-huset där jag nyligen fyndande en Odd Mollyklänning 🙂 Ha en härlig shoppingtur här i sthlm, kramar Anna

 4. Anette says:

  Vi har 50% rea på Gant Home. Mvh Anette

 5. Madelene says:

  Hoppas att ni får det trevligt Stockholm. Och så vill jag passa på att gratulera Johanna på namsdagen GRATTIS prinssesan. Min prinssesa har namsdag på Onsdag.Kram

  Madelene(Landvetter)

 6. Lotta says:

  Grattis Johanna på namnsdagen!

 7. Engla says:

  Lisbeth Dahl har också en stege som är så fin 🙂 Men Ellos har lite godbitar ibland faktiskt, ska spana in den också. Hoppas ni får det underbart i Sthlm!

 8. AnnaStina says:

  TUSEN MILJONER TACK för era trevliga kommentarer, tips och grattis hälsningar på morgon! Ni är fantastiska! Jag önskar er en fab måndag.

  Kramar! 🙂

 9. Marie says:

  Nu blev jag riktigt sugen på en sån stege jag med! Funderar på att göra om mitt sovrum till hösten och isf blir det nog i romantisk stil och då skulle en stege passa perfekt. När jag tänker efter så skulle det även vara perfekt med en i badrummet oxå.

  Ha en fortsatt fin dag! Å ett stort grattis till Johanna såklart.

 10. Erica says:

  När det gäller stegen måste jag bara tipsa om de vi köpte Åhlens, kostade bara 250kr styck. Vi har var sin i sovrummet och hänger upp våra kläder, mycket mysigare och finare än stolar fulla med kläder!

 11. kickan says:

  ett ord: ABSTINENS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *