På väg upp!!

Allmänt

Hjärtat somnade inte förrän 21.30 idag heller så det är en ny rutin. Tror det är för att vi sänkte ner hennes säng igår. Det var nämligen första gången som hon började försöka STÅ UPP i sängen !

Denna "nya säng" gör att hon nu tycker att det är sååå KUL att försöka stå upp så hon kan inte sova… Hon bara skrattar och greppar "spjälorna" så högt upp hon kan också drar hon sig upp…  sen ramlar hon ner.. sen drar hon sig upp.. sen ramlar hon ner.. och så där håller hon på om och om och om igen..  Hon skrattar och jag skrattar och det är klart att då kan hon ju inte somna.

Men huvudsaken är ju att hon har kul! 🙂 och fördelen med att hon somnar sent är ju att hon sover mycket längre på morgonen så inget ont som inte har något gott med sig! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “På väg upp!!”

 1. josefine says:

  haha så sött! elian står o står o skrattar han med =) sötnosar!
  tänk om han också kunde sova längre… än…till…..5 … haha!
  sov sött! kramar

 2. AnnaStina says:

  Darling! En dag sover han också länge, den som väntar på
  något gott.. 😉 Men din fördel är ju att du får kvällen fri, jag är busy med henne till 21.30, inte mycket kväll kvar då så det är därför jag blir uppe till mitt i natten.. Så – har man inte det ena så har man det andra! 🙂 JIG är bortrest på jobb men kommer hem imorgon kväll så jag hoppas jag får till en tur ut med dig. Hör av mig imorgon då jag vet närmare när han kommer hem.
  Sov gott !
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *