På väg ut!

Allmänt

Efter en helt perfekt sommardag är nu jag och min kära bror faktiskt på väg mot dagens mål: att gå ut! 

Min sessa har somnat men vaknade nyss igen för hon somnade så där fort att jag insåg att hon inte sov på "riktigt" och det visade ju sig vara rätt. Vaken blev hon men nu tror jag hon sover igen. Ska passa på att packa lite till jag vet helt säkert om hon sover. Sen! ska vi gå ut en sväng.  🙂

Det är så extremt smidigt att gå ut när jag är på besök hos min mamma för stället vi ska till ligger en bit bort i samma gata så det är perfekt!!

Vi har varit på jätte mysig middag hemma hos min pappa och jag har självklart tagit massa bilder idag också som jag lägger ut senare då jag kommer hem. Nu är det ett program om "The Beckhams" på TV3. Jag förstår inte hur man orkar göra ett helt TV progr där man bara SPEKULERAR i vilka de kommer att umgås med, vilka fester de kanske ska gå på?, vilka restauranger de ska besöka? etc etc när de nu flyttat till USA. Jag menar herregud, är det inte mer intressant att göra ett program när man VET?!? Sånna här program blir ju bara för dumma…men jag titar ändå för de är ju ett så coolt vackert par 🙂  men – jag saknar Victorias extensions, tycker hon var sötare med dem…!
Nu ska jag försöka hitta något att ta på mig i min röriga resväska. 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “På väg ut!”

 1. Anna says:

  Och vad är det som är så mycket roligare med att veta?
  Det ju helt ointressant i vilket fall!

 2. Hej.. Måste bara säga att jag tycker din blogg ‘r underbar.. du verkar vara en sån godhjärtat och härlig människa som bjuder på dig själv.. Kikar in på din blogg några gånger om dagen och blir alltid lika glad… Tänkte höra om du har lust att visa lite mer bilder på din prinsessas rum för det verkar vara s fint där.. vill ha lite inspration ill min sessas rum.. HA det bäst.. //t

 3. AnnaStina says:

  Anna-
  Jag tycker det är härligt att läsa om kändisar och stars 🙂 Köper “In Touch” och “US Weekly” och myser…! 🙂
  Shopaholicmamman-
  Tack för ditt TREVLIG inlägg. Vad glad jag blev nu! TACK! 🙂 Självklart ska jag bjuda på fler bilder från min sessas rum. Lovar att fota och lägga ut bilder när jag är tillbaka i Oslo igen. Vi flyger hemmåt imorgon så i helgen ska jag försöka fixa det! 🙂 Nu ska jag och min bror gå ut en sväng. Önskar dig en mysig kväll och hoppas att vi “ses” här på bloggen snart igen 🙂 Kram! 🙂

 4. Då ska jag hålla utkik efter bilder ( ser fram emot det).. Ha en kanonmysig kväll med bror din.. Kramis

 5. Mamma till två små pojkar says:

  Du som verkar ha koll på priserna 😀 vad kan en Louis Vuitton weekendväska kosta på ett ungefär? Köpte en Samsonite kabinväska igår men behöver även en weekendresa till kommande studier 😀 kram!!!

 6. Anna says:

  Ha en underbar kväll ute!

 7. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Jag gissar att en L.V weekendväska ligger på runt 12.000sek men jag vet faktiskt inte? Jag är ju en “Gucci girl” 😉 Låter helt lovely med planer på att shoppa en L.V. weekendväska, de är ju bara såååå SNYGGA!! Snacka om att man reser med klass om man har en sån! 🙂 Nu ska jag blogga lite, sen hoppa i säng. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *