På väg ut…

Allmänt

168397-1721
Johanna älskar att leka med min dalahäst samling. När jag säger "var är hästen?" så pekar hon på alla hästarna som står uppe på bokskåpen och skrattar med hela ansiktet 🙂

Nu har vi dansat och lekt och ätit och nu står en trött tjej och drar mig i benet när jag skriver så vi ska skynda på här och gå ut. Jag har en hel del ärenden + att jag ska iväg och jobba senare i eftermiddag.

Kom på att jag shoppade ett par super söta prinsesse saker igår men de ligger kvar nere i vagnen så jag får visa er då jag är tillbaka hemma 🙂

Hoppas du har en happy tisdag!? 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “På väg ut…”

 1. ida says:

  aaew sötunge 🙂

 2. Lisa says:

  Jag läser din blogg varje dag och jag måste bara säga att du verkar så klok och erfaren. Det är skönt att du är så positiv och peppar oss läsare!!
  Snart bär det iväg till Thailand, hur länge stannar ni där? Kan du inte berätta mer om er resa, planer och lägenhet där. Äger ni den själva? SPÄNNANDE!! Lycka till! KRAM

 3. Angel says:

  Gullig hon är,såg att du kommenterat hos Engla ang Prinsess skålarna har också beställt en sådan.

 4. helen says:

  tack för att du förgyllde min dag men din underbara blogg!

 5. Tobias says:

  Va söt i rosa =)

 6. chris says:

  så söt bebis 😀 Ha en bra kväll kram Chrizs 🙂

 7. AnnaStina says:

  TACK underbara ni för trevliga inlägg! 🙂 Kram! 🙂

  Lisa –
  TAAACK så jätte mycket för ditt inlägg! 🙂 Det betyder massor för mig att läsa det du skriver och det peppar mig ! 🙂 Så – tack snälla du! 🙂 Jag har skrivit om vår Thailand tur lite här och där på bloggen men nu får du mig att inse att jag borde göra ett eget inlägg om det en dag snart 🙂 Vi reser 13 dec och vet inte helt hur länge vi stannar? allt från 3-6 månader tror vi men vi låter tiden utvisa. Min sambo har köpt en lägenhet till oss som vi ska bo i och vi LÄNGTAR dit nu! 🙂 Lovar att skriva mer om det en dag snart. Önskar dig en underbar torsdag! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *