På väg ut. NOT! blev inne hemma.

Allmänt


168397-1138
Mitt hjärta ÄLSKAR min Minnie Mouse tröja från "Donaldson".

Nu ska vi gå ut en tur jag och mitt hjärta så att hon får sova  för hon är sååå trött min förkylda lilla prinsessa.  Jag har packat väskan full av blader och kort och ska sitta och mysa med det då hon sussar. Ska ta och klä på henne varmt nu och sen… off we go.!

Jag ombestämde mig då jag höll på att klä på min sessa. Hennes näsa rinner för mycket så vi blev inne och nu sover hon som en prinsessa i sin sköna säng. Så jag ska ta tag i ni vet vad…. 😉 också mumsar jag på "coccos prickar", en annan av mina favorit godisar som JIG shoppade i Sverige igår.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “På väg ut. NOT! blev inne hemma.”

 1. Angel says:

  Söta ni är tjejer,ha en mysig avslappnad Söndag

 2. Sabina says:

  Vet att du älskar Kitty, kolla in denna sida http://www.dreamkitty.com/ kanske redan har varit inne där, men ville bara säga de 🙂
  Johanna är så gullig, btw

 3. Anonymous says:

  gröna tröjan = jättefin!

 4. satu says:

  hej!
  har du någonsin fått höra du påminner lite om Dolph Lundgrens fru Anette?
  Iaf på detta kortet..
  ha det goot- och hoppas lillstumpan blir bättre inom kort. =O
  Kram Satu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *