På väg ut.!

Allmänt

168397-421
Här är Johanna nyvaken efter sin förmiddags "nap".

Jag har rullat håret för första gången på 3 veckor (!) så nu ska jag para ta ur rullarna och fixa gröt till sessan innan vi går ut och NJUTER den soliga dagen. Tror vi tar en tur till Aker Brygge först och sen parken.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “På väg ut.!”

 1. Maria says:

  Hej Anna-Stina.
  Du är alltid så fin i håret. Undrar hur du gör för att få till dessa vackra lockar. Har du någon speciell stylingprodukt i innan du rullar upp det och hur länge har du rullarna i. Tack för en underhållande blogg. Johanna verkar vara en underbar liten tjej. kram

 2. Cille says:

  Vilket fint påslakan det är i sängen! Får man fråga var det kommer från?
  Väldigt fin bebis också 🙂

 3. AnnaStina says:

  Maria-
  Jag rullar håret på “kardborre rullar” från H&M, mixar stora & små. Har ingen speciell styling produkt, blöter bara håret och har i Redkens mousse. Sen gäller det att spraya håret ordentligt efteråt så lockarna håller. KUL att du tycker att min blogg är underhållande! 🙂
  Kram! 🙂
  Cille-
  Påslakanen är från Lexingtons baby kollektion. De är underbara! 🙂 Tack för att du tycker att min Johanna är fin! 🙂
  Kram! 🙂

 4. Kicki says:

  Hej har hittat hit via din vän Josefines blogg.Så otroligt söt tjej du har.Satt igår&kollade igenom din blogg.Och gillade det jag läste&fick se på alla underbart fina bilder!Hoppas det inte gör något men jag kommer att titta in till dig,med som jag gör hos Josefine.
  Soliga hälsningar från Kicki i Sundsvall

 5. AnnaStina says:

  Kicki-
  Hej! så roligt att du hittat till min blogg! 🙂 Jag blir bara jätte glad över att du önskar att titta in här då och då! 🙂 också blir jag så klart stolt & glad mamma när jag läser det du skriver om min prinsessa. Tack! 🙂
  Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *