PACKING FOR SWEDEN.

Never, ever, give up.

Gissa vad jag gör? Jag packar! I.g.e.n.! för i morgon hoppar jag på en buss. Ja, du läste rätt, en b.u.s.s.!  till mitt älskade Sverige. Jag är bjuden på ett event som jag verkligen ser fram emot! 🙂 Så – nu bara måååååååste det snart gå att lasta upp nya bilder för jag kommer att ha så galet mycket kul och fint att visa er efter den här veckan….!

Men du följer mig väl på instagram också? Jag heter gizmolinas där.

Det börjar kanske vara läge att byta ut mina bilder i marginalen?… den här är ju några år gammal nu.

Oj, klockan är redan 23! då måste jag ta och välja outfits nu (håret är tack och lov i box för det var jag och stylade idag) och sen försöka komma i säng i ok tid så vi ses igen i morgon för de har Wi Fi på bussen så jag är klar för att blogga därifrån! 🙂

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “PACKING FOR SWEDEN.”

 1. Kristine says:

  Fine bilder

 2. Merete says:

  Fin busstur ønskes deg! Spennende å høre hva du skal nå 😉

  • Tusen tack Merete! 🙂 Det känns som ett spännande litet äventyr att åka buss… har inte åkt buss så här långt på “100 år”…

   Önskar dig en underbar dag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *