Packning & Efva Attling.

Shit vad det blåste igår! Jag ser ut som att jag är med i Carolas låt “fångad av en stormvind” 😉   Både jag & J har på oss Chill Norway.

Jag är såå ledsen över att jag inte befinner mig på den fest jag är bjuden på ikväll och som jag verkligen har sett fram emot…   Det är en fest med tema USA för att fira att den superduktiga svenska smyckedesignern Efva Attling öppnar butik i New York.  Hur coolt är inte det?! Hon inspirerar mig med sina framgångar och om du inte har sett den underbara filmen som hon och hennes fru Eva har gjort så tycker jag att du ska göra det. Du hittar den HÄR, den heter “The making of”.

Denna underbara berlock är en nyhet från Efva.

Så…  istället för att mingla och skåla i champagne så håller jag nu på att packa iklädd t-shirt & mysbyxor från Odd Molly för vi lyfter från Oslo tidigt imorgon bitti så vi måste stå upp  före tuppen 😉

P.S Till Andreas: jag hoppas att vi kan ta igen det med en champagne kväll snart.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Packning & Efva Attling.”

 1. Ja, Efva Attling är verkligen duktig. Jag fick ett par fantastiska örhängen av min man i morgongåva, för snart 11 år sedan, och jag älskar dem fortfarande!!!
  Kram, Linda

 2. Carina says:

  wow nydelige smykker:)

  Hvor går turen denne gangen da? God tur:)

  Kram
  C

 3. Charlotte says:

  Vart ska ni??

 4. Andreas says:

  Vi tar det helt klart igjen snart søte deg 🙂 Klem Andreas (Moxtex)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *