Packning pågår.


Tyvärr är inte detta mitt bagage 😉   (foto: Paul Costello).

Vi har varit iväg hela lilla familjen och besökt min vän Petter på Höyer butiken i eftermiddag. Trevligt ! Men då jag skulle ta söta bilder på hjärtat i provrummen så stod det "change the battery pack" på min kamera. Att jag aldrig lär mig… 😉 så jag har tyvärr inte en enda bild med mig hem..

Nu pågår packning här för JIG ska ta med sig en del saker åt mig & Johanna eftersom vi också ska resa ner snart och  nycklarna till lägenheten,  våra thai-mobiltelefoner och våra thai-bankkort ska sökas fram (är plötsligt väldigt osäker på var de är.. hmm… men de ligger säkert på något smart ställe 😉

Den här dagen hinner jag tyvärr inte riktigt med allt… men imorgon är det annan dag och DÅ !

Njut kvällen 🙂

P.S jag såg att jag länkat fel till Charlotta på Chic  i ett tidigare inlägg men nu är den rätt !   (skriver blogg.se av bara farten.. 😉

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Packning pågår.”

 1. Emma says:

  Vilken dröm att få packa i de där väskorna..

 2. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbara Annastina.

  Vad härligt det låter att packa resväskan för att resa till värmen.Men tycker inta din man att det är tråkit att resa utan sina två prinsseor? När åker ni ner till han?Ha en fortsatt trevlig Torsdag.Imorgon är det fredag och vad händer för dig och Johanna i helgen?Ha det så bra kram.

  Madelene

 3. hej! en helt annan fråga! jag tänkte göra en sån adventskalender som du gjorde förra året till johanna till min dotter alice. den iden som du fick ifrån panduro med änglavingarna. jag undrar bara hur du fick upp alla påsar med paket i taket, inte så roligt att göra massa hål i taket…i vårsta fall går det väl, vill absolut ha den! tack för svar!

 4. Martina says:

  gokväll vill bara slänga in ett tips när jag ändå är här och läser 😉

  Nu på tisdag fyller bloggen min 1 år. De firar jag med 2 tävlingar/utlottningar.

  De ena paketet kommer vara inriktat för de små kidsen(givet kan vem som helst ta hem det men själva "grejen" är för de mindre. Och passa till både guys and dolls!

  De andra paketet är för dem som har svårt att hålla tiden, eller bara gillar färg i vardagen.

  Sovgott MamaBlue

 5. strikemypose says:

  skulle mer än gärna ha de resväskorna när jag reser 😉

 6. jenilita says:

  härligt att dra iväg själv ska ja o killen till kina när ja muckar från fotbojan, bara 24 dar kvar:)

 7. Anja says:

  Det var inte lite snygga väskor. Jag hade inte tackat nej!

 8. XochY says:

  Fin blogg du har..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *