PACKNING PÅGÅR.

Jag är uppe sent och packar, vattnar blommor, skriver kom-i-håg-listor, tvättar, diskar, släcker ljusen i alla granar och ser såååå mycket fram emot att få vara hela lilla familjen tillsammans i mitt älskade Oslo i helgen samtidigt som jag har ont i hjärtat över att jag lämnar världens sötaste Gizella ensam hemma… (min bror åker hit flera gånger / dag så jag vet ju att hon har det bra. men ändå…). Lilla hjärtat mitt. Hon är så söt att jag får tårar i ögonen, v.a.r.j.e. dag! Åh så glada vi är över att hon har kommit in i vårt liv. Det var verkligen meningen att det skulle bli just precis henne.  Och nu ligger hon och sover och TOKmyser vid sidan om Johanna uppe i stora sängen (J ville plötsligt sova inne hos mig i veckan och det är så mysigt för det var så länge sen sist…). Hon lägger sig alltid samtidigt som J, klockan 21. De två alltså… de är de finaste tillsammans…

Sen kan man ju kanske tänka att jag borde lärt mig att packa lätt, eftersom vi reser så ofta och jag VET att mer än hälften av allt jag släpar med mig ändå inte blir använt men nejdå, ALLT ska med. Och värst är jag på ytterplagg…. jag tar alltid med mig MINST 3, gärna 4. och inte bara till mig själv, utan även till Johanna så ja, inte konstigt att jag alltid har så mycket bagage. Ha, ha.

På tal om ytterplagg… hur cool är inte J´s nya jacka? Jag har beställt den från Zara. Ett julklappstips till tjejer i J´s ålder. De rosa detaljerna glittrar… och om man som J gillar att dansa, ja då är den verkligen klockren! 

Nej, nu måste jag verkligen dyka i säng så att jag fixar att väcka J i tid till skolan i morgon. Hon hinner vara där ett par timmar på morgonen innan vi har take off. Och JIG är föresten ute på julbord i kväll med personalen i Kygolife + Kyrre med familj. Åh som jag önskar att jag också var där! men jag får lyssna på Kygo´s nya fantastiskt BRA & mäktiga version av den HÄR låten istället också får jag se fram emot att träffa de vid ett annat tillfälle snart…

Godnattkram! 

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “PACKNING PÅGÅR.”

 1. Lena says:

  Du har säkert skrivit det tidigare, men varför lämnade ni Oslo om du hela tiden längtar tillbaka?

 2. Lena says:

  Njut av helgen i ditt härliga Oslo…..

 3. ullis says:

  Hej! Vilket fin jacka din dotter har från Zarah . Wow blir sugen och beställa den till min dotter 🙂 För hon dansar också .Njut av din underbara helg i Oslo. Du får verkligen två världar – Luleå och Oslo. Det kan ju vara underbart att kunna ha tid med familjen i Luleå samt storstadsliv i Oslo samt behålla kontakten med tidigare vänner,är det så du tänker? Ha en fin dag i vårt vinterland! Kramar!!

 4. Deseree says:

  Det är kanske oftast så att man längtar till det man inte har? Jag minns att du ofta saknade Sverige när du bodde i Norge och nu är det tvärtom så tur är ju då att man kan åka emellan som ni gör 🙂

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så cool jacka! Hoppas ni har det underbart! Nu är vi hemma från Thailand. Hela familjen älskade det och längtar tillbaka. Var på alla ställen du tipsat om big Buddha, Wat chatlong, central festival, så tusen tack du förgyllde vår resa lite extra. Så nu är vi bara så sugna på att åka dit igen. Du brukar åka dit på sommaren va? Hur är vädret då? Stor kram

 6. Sessan says:

  Vad mysigt med Oslo trip <3 Men du, -ta med dig lilla Gizella nästa gång. Det går jätte fint att flyga med henne i kabinen. Vänjer ni henne att slappna av i en flyg (transport) väska så blir hon snart lika resvan som övrig familj, hon är ju så ung än.
  Jag har Sherpa de luxe EATA godkänd flyg/bil-väska till mina hundar (ja dom väger ju mindre än en normal stor katt), det är en väska jag verkligen rekommenderar. Den kan du även använda vid transport av lilla donnan i bilen & då kan den fästas i säkerhetsbältet eftersom den har egen fest-rem till det. Bara ett tips <3

  Hoppas ni njöt Oslo i vinter skrud & stora kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *