PACKNING PÅGÅR…!

Allmänt

Happy lille lördag mina darlings!

Det blev ett oförskämt kort inlägg från mig igår men saken är den att jag har bestämt mig för att göra mitt allra yttersta för att posta inlägg dagligen 2023 så – ibland får det hellre blir ett kort än inget alls. Hope you agree?!

Vi var som sagt ute och åt middag med bästa vänner igår och efter en vecka med jet-lag så kände jag av vinet idag… oh my..  Men det var väldigt trevligt igår så absolut värt det!  Och idag stack jag iväg ut för att fixa ärenden direkt från morgon och var klar precis till då J slutade skolan. De har alltid “fagdag” på onsdagar – ett och samma ämne hela dagen och olika varje onsdag idag var det tex engelska –  och slutar redan kl. 12.45.  Vi hämtade Mc.D till lunch och senare på eftermiddagen så tog jag en walk för att se efter delar till Royal Copenhagens jul service. Jag har haft lust på den sååå länge och det passar perfekt att köpa delar till den nu då det är -40% rabatt.  Jag gick för kakefatet i 2 våningar, serveringsfat och några skålar i olika storlekar. Tyvärr fick jag bara tag i 2 middagstallrikar så de får jag komplettera med nästa år.

Och nu pågår packning här. Jag lyfter mot Luleå i morgon förmiddag. När jag hade frågestund på insta story i lördags så fick jag hur många frågor som helst ang. om vi flyttat till Oslo?  Jag bor kvar i Luleå och pendlar Luleå – Oslo så det är endast Johanna som har flyttat till Norge för att gå gymnasiet här.  Eftersom JIG driver sina bolag här i Norge så hade Johanna förmånen att kunna välja om hon ville gå gymnasiet i Sverige eller Norge eftersom vilket som helst passar vår lilla familj.  Och hennes val föll till slut (lång historia – ska berätta hela senare) på Oslo Handelsgymnasium.

Bäst jag fortsätter att styra upp packningen här nu innan det blir allt för sent.

Önskar dig en riktigt god natt !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

♥♥♥

66
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “PACKNING PÅGÅR…!”

  1. Sofia Morén says:

    Välkommen tillbaka! ♡

  2. Marie Å says:

    Kul med många inlägg, gör inget om det blir kort ibland! Älskar den julservisen. Speciellt kopparna som ger sådär härlig julkänsla redan i slutet på november när jag brukar ta fram dem…

  3. Emma says:

    Så kul att du är tillbaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *