Packning pågår.

Allmänt

168397-1322
Jag ger er ett skyltfönster från "Fru Lyng" att vila ögonen på nu då jag ska packa. (fotade då jag var dit häromdagen)  Tycker att det är SÅ fräscht och snyggt med Burberry kläder och extra sött är det på de små…! Men man måste ju inte ha rutan "från topp till tå", en topp ELLER en kjol är minst lika fint. Den rosa tröjan med "B" framtill står på önskelistan till Johanna just nu..!

Nu måste jag verkligen ta tag i att packa. Vårt flyg går obekvämt tidigit imorgon, så tidigt att jag inte ens orkar tänka på det 😉 Så – om vi ska ha en chans i havet att komma oss iväg imorgon bitti så gäller det att jag har packat allt i kväll, något jag inte alltid är så bra på… Oftast packar jag fram till vi ska gå ut genom dörren för i sista sekunden  kommer jag ofta på att DEN kan vara bra att ha och DEN är ju snygg ihop med den där kjolen som jag glömt…! osv osv.  Jag är en hopplös packerska, en sån där som tar med sig "allt"…!

Jag shoppade föresten en ny skön pyjamas till mitt hjärta idag på "Fru Lyng". Eller egentligen så är det en vanlig body, för Johanna gillar inte att sova med något på benen, men jag väljer att kalla den en pyjamas eftersom det är vad den är för oss. Den är från "Petit Bateau", rosa/vit, med lång ärm. Kan visa bild senare.

Nu ska här packas.!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Packning pågår.”

 1. Karoline says:

  Hej mitt i packningen. Mysigt att byta miljö. Jag tycker att Burberry kan bli lite gubbigt och tantigt, men jag vet att din Johanna har det ibland och jag tycker att hon är jätte fin jämt. Sådär tjejigt fint. Men smaken är som baken, och som du säger en ruta här och där kan ju blir riktigt snyggt.
  Ha det bra och sov gott!

 2. Viktoria says:

  Rena drömkläderna till sin baby 🙂

 3. Serena says:

  Trevlig resa! 🙂

 4. tova says:

  gulliga klä’der 😀

 5. Angel says:

  gud så söta kläder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *