Packningskaos & USA shopping.


Skulle fota oss före vi gick ner till brunchen idag men Johanna tyckte inte det var någon bra idé för hon ville mest ha nappen och var tröttis…. Kolla in rynkan mellan ögonen. Även den söta kan se bestämd och arg ut 😉 Jag hade på mig min Zara klänning idag. Johanna ny klänning från "Central" här i Phuket.

Phuket kl. 02.55, natt mot måndag.

Oj, oj, tror ni inte jag somnade ? Vaknade kl. 00.30 och blev helstressad 😉  JIG är i USA och just nu i en shoppingmall så jag har suttit på nett och checkat styles etc till "önskelista" 😉  Det är ju såå bra priser på shopping i USA ! önskar att jag också var där…. !  🙂

Nu sitter jag och skriver i "havet" av alla papper, foton, stickers etc. Bäst att röja undan här och börja lägga ner i resväskan för jag ligger lite efter schema om jag säger så… 😉

Just nu känns det som att jag skulle behöva en till vecka för att hinna blir klar med allt, men samtidigt så hade jag nog kännt exakt likadant då så det är bara att gilla läget och vara effektiv .!

Här kommer några bilder från dagen och en UNDERBART söt klänning jag hittade till Johanna på Juicys hemsida, den är ju bara den sötaste:


Sött som socker !


Johanna på dagens brunch.


Min busiga prinsessa.


Här är föresten den Hello Kitty tavla som jag har beställt hos en konstnär inne i Patong. ! Jag valde ett motiv från ett Kleenex paket 🙂 och sen bestämde jag storlek (ganska stor!). Tavlan ska hänga ovanför Johannas säng i hennes rum i Oslo tänkte jag .

Nu är mitt mål att bordet ska vara RENT före jag lägger mig, inte ett visitkort eller en stickers ska vara i sikte då vi stiger upp om några timmar 😉

Hoppas din söndag varit jätte mysig och att du får sova gott i natt.! Och KUL föresten att ni är så många som tävlat ! wow!

God natt kram från Phuket ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Packningskaos & USA shopping.”

 1. Irene says:

  Nu tänker jag på när jag kommer ner den 1 Okober. Jag är ju ett shopping freak så jag ser fram emot allt smått som stort.

  Om du kommer ner något under mina sex månader här måste vi få ihop en middag vi girlies 🙂

  Måste ju natt cluba lite oxå fast been there done that känns det lite nu när man är 28 😉 Ingen ålder men eftersom jag slutade leva lite efter min diagnos för 8 år sedan så unnar jag mig en vild natt då och då 🙂 Hört talas om några bra discon?

  Kram

 2. Irene once again :) says:

  Eller rättare sagt några barer med flashigt och trendigt folk 😉 Fast varför inte hänga med coola backpackers…

 3. Madelene says:

  Så jätte söta bilder på Johanna.Hur känns det nu när ni snart skall hem till Norge?

  Kram Madelene(Landvetter)

 4. madde says:

  Hej tjejer!

  ni e alltid lika fina… Tack för alltid lika god läsning…

  kram

 5. Isabella says:

  Söta bilder! Du har en riktigt bra blogg! 🙂

 6. Anna-Lena says:

  Så kul att göra en tavla så! det blir jättefint! 😀 Ha en skön resa hem!

 7. Babs says:

  Man kanske måste låta tidsbristen och förnuftet styra och inte göra så att shoppingen styr ens liv.

  Det kommer alltid nya chanser att spendera pengar!

 8. Jessica says:

  Inte för att jag eller nån annan har med din ekonomiska situation att göra, men man kan ju inte annat än undra över hur du har råd att shoppa så mycket…

 9. Oj, Johanna såg inte så glad ut på den översta bilden. Hoppas att ni har haft en bra måndag. Jag har precis börjat mitt sommarjobb och det känns i kroppen att man sutiit vid ett skrivbord hela dagen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *