Pakistan besök

Allmänt

Pakistan besök
Business kontakt till JIG från Pakistan och hans fru. Han äger fabriker, har 500 ansatte och reser runt i Europa just nu i 4 veckor i business class. Från Oslo ska de till Dubai på shopping.

Igår var jag och JIG och lilla Johanna på middag på Bölgen & Moi. Var första gången Johanna var med på middag så sent, från kl. 19 – 21.45. Hon var en ÄNGEL hela kvällen, satt i mitt knä och tittade på alla människor och lekte med sina små figurer jag tagit med och sin prassel bok som hon älskar.

Paret vi åt middag med är som sagt på Oslo besök fre-lö för att ha möte med JIG ang. produktion av kläder till JIG´s basketballshop. Jag tänker verkligen jätte mycket på de vi åt middag med… vi lever i samma värld men ändå i så olika världar….

Han är 36 (lika gammal som mig och JIG, han fyller 37 i oktober) och hon är 34 men i mina ögon ser de så mycket äldre ut… De har 5 barn i åldern 3-13 år. När de frågade hur vi mött varandra så berättade vi att vi möttes på en flight mellan Stockholm – Oslo på en tisdag, på fredag var vi på dejt och på den vägen blev det… ca 1 år senare föddes Johanna.

När vi frågade hur de mött varandra? så var det arrangerat av familjerna. Hon är hans kusin. Hon blev presenterad för honom och 3 år sedan gifte de sig inför 1000 (!!!!!!) gäster med 7 rätters middag. Direkt efter bröllopet reste de på bröllopsresa till bergen, efter det flyttade hon in hos han och hans familj. Hon och de andra kvinnorna i familjen arbetar inte. På dagarna är de hemma hos varandra och pratar också shoppar de…

De bor hur fint som helst med vakter utanför och äger som sagt fabriker och är hur rika som helst. Men det kan man verkligen inte tro när man ser dem! Så – jag tänker mycket på hur förutfattade meningar vi lätt har om andra människor.. bara det att hon har sjal för huvudet..

De dricker inte alkohol och äter inte kött eftersom de är muslimer så de åt fisk med pommes frites och drack coca cola.

Vi blev bjudna hem till dem i Pakistan och vi pratar om att resa för det vore så intressant att få se en så totalt annan del av världen. En ansatt till JIG har besökt dem och han blev emottatt som "kung", hur flott som helst!! Så- vem vet, vi kanske reser en dag? Det vore spännande!

Middagen var jätte trevlig. Hon och jag hade shopping som gemensamt intresse… 😉

Nu sover prinsessan gott och jag ska passa på att rulla håret och plocka på köket.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Pakistan besök”

 1. sohbet says:

  good quality post thanks

 2. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 3. I love this helpful blog! Check that fascinating news regarding Egypt real estate and Property in egypt Thanks!

 4. spy gadget says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? I get lot of traffic on my sites escpecially Spy Equipment and spy gadget. Bye bye

 5. webblog says:

  Resources such as the 1 you described here will probably be very useful to me personally! I will publish a website link to this page on my blog. I am certain my website visitors will find that extremely beneficial.

 6. sesli says:

  good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *