Paris? Nej, Oslo!

Allmänt


Jag och min kära vän Mia (som också är svensk och bor i Oslo) som jag är så glad över att ha i mitt liv.

Det var SÅ underbart att sitta ute och fika denna soliga, varma & vackra höstdag och jag fick Paris feelings eftersom vi satt på trottoaren. Fast det är klart – om vi varit i Paris så hade vi inte druckit juice utan vin 😉

     
Det är helt fantastiskt vackra höstdagar nu så det gäller att passa på att njuta dom! Kolla in Mias nya snygga väska som hon shoppade i Marbella för några veckor sedan. Och att Mias ena dotter fyllde 20 år i helgen är helt otroligt . Snacka om att vara en FAB mama ! 🙂

Tusen TACK underbara Mia för de vackra rosa rosorna. De förgyller stua här hemma nu 🙂

Dagens fika med girltalk var lovely och pricken över i denna dag !

P.S du har väl inte missat den lyxiga tävlingen som pågår t.o.m. fredag ? 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Paris? Nej, Oslo!”

 1. Härliga bilder ! 🙂

  / En tjej i storstan

 2. Kari says:

  Neida, har ikke gått glipp av konkurransen, søte du :o)

  Min første tanke var "Åhh.. Typisk gizmo.. vakker og praktisk". Min forhistorie kunne kanskje fått deg til å gråte, men jeg vil heller se deg smile, derfor er jeg ikke med i konkurransen. Dessuten er det så mange som fortjener noe så vakkert, og de fortjener det tusen ganger mer enn meg. Jeg har SÅ mye å være taknemlig og glad for. B l a denne og enkelte andre blogger. Lykke til med konkurransen, og tusen takk for at du er til -klem-

 3. Katja says:

  Åh,det ser riktigt mysigt ut.Och det är ju så otroligt trevligt att sitta så där i höstsolen med trevligt sällskap,det finns nog inte många saker som slår den saken.Du får fortsätta med dina trevliga och mysiga stunder och gärna fortsätta skriva om dom,jag läser din blogg varje dag och riktigt trivs här inne.Du får ha en trevlig torsdag.

 4. elin says:

  Hej hej!

  Jag har bara en fråga och det är, hur kan du fixa din bakgrund så fint? skulle du kunna hjälpa mig bara med att fixa en fin bakgrund. Du kan svara via att skriva en komentar till mig:)

 5. Mary says:

  Ni är så FAB!!! Och jag älskar din kofta från Bruns Bazaar och de grymma solisarna! Ha en toppendag, nu har vi verkligen härliga höstdagar! KRAM

 6. My says:

  AAAhh de här förgyllde min dag ..mitt gamla jobb united bakeries, jobbade där i 6 månader efter jag tog studenten!Underbart ställe, gå omkring o dra in de underbara dofterna av kaffe og sjoklad;)..Bodde i en jättesöt lägenhet på Nils juels gate(en liten tvärgatan från bogstaveien)Saknar allt männsikorna, atmosfären..En fin upplevelse!.Oslo e en av de vackraste städer i världen!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *