PARMIDDAG PÅ SOLSIDEN.

Allmänt

Heeey i natten!

Jag får börja med ett ursäkta min frånvaro idag… först var jag såååå trött efter gårdagens fantastiskt trevliga middag och sen, efter lyxig sovmorgon till kl.10 (!) så piffade jag till här hemma, körde maskiner och chillade i sjeselongen framför nyhetsmorgon och sen körde JIG och hämtade hem Johanna som varit på   sleepover (igen!) så oh yes, vi var home alone  jag och jIG och det var det som fick oss att gå ut och äta igår.  Våra kära vänner S & M hade bokat bord på Solsiden och dit hade jag (av någon märklig anledning…) inte varit på många år så det var xtra kul!  Älskar att sitta så nära vattnet och skaldjur är ju bara det godaste nu på sommaren.  Men i alla fall, när hjärtat kommit hem så slängde jag hamburgare på grillen också lunchade vi i solen på terrassen innan vi mötte upp vänner på Litteraturhuset och där blev vi sittandes. I sooooolen! med iskall och god Prosecco men en liten sväng på Markedsdagen i Bogstadveien blev det på mina J i alla fall, medan jag fortsatte att sitta och njuta i solen.

Sånna här vackra varma dagar växer ju inte direkt på träd här i Norge så det gäller verkligen att ta tillvara dom!  Men när klockan närmade sig 18.30 så konstaterade vi att det var dags att gå hem, vi skulle bara köpa Pokemon kort först kom hjärtat plötsligt på.  Så, off we go till Narvesen på Hotel Continental för jag trodde att de kanske hade men nix pix så 3 min senare promenerade vi hela vägen till ByPorten och runt kl.20 satt vi på en buss hem med både Pokemon och ett hav av blomster för jag ramlade plötsligt in på Floriss och tog helt av (ska fota och visa i morgon). Så det var den dagen!  och sen körde vi en väldigt soft kväll här hemma och jag har hunnit sova flera timmar så nu ska jag strax lägga mig igen men först bilder från igår:

Jag var inom en av mina favorit butiker, Spazio, efter att jag kört J till hennes sleepover, för jag har SÅ länge haft lust på en klänning + cardigan därifrån och lyckliga jag fick de som en gave av JIG.  (tusen 1000 tack!!!).

Tyvärr fick vi inte tid att knipsa någon outfit bild så det är allt ni ser av klänningen… men jag ska ha på mig den väldigt snart igen och då så… 

Solsiden är känd för sin skaldjursplatå så den fick det bli! Hur g.o.t.t. som helst! 

En selfie vid middagsbordet precis innan stället stängde… inget konstigt med det! 😉

Och ja, jag videofilmade ju också.  Så klart. Men nej, de droppar jag att lägga upp. Men det finns en på typ 5 sek på min instagram (gizmolinas). Tyckte plötsligt att det var så kul med SolsidEn / SolsidAn, TV programmet ni vet… Men idag känns den liknelsen inte lika festlig. Ha, ha.

Nej, nu måste jag dyka i säng a.s.a.p.!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PARMIDDAG PÅ SOLSIDEN.”

 1. Trine says:

  Den kjolen ser jo nydelig ut. Hva heter den? Pris?
  Nyt dagen

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Kjolen förtjänar ett eget inlägg en dag snart så det kommer.. ! Den har nog inget speciellt namn (vad jag vet?) men är som sagt från norska Cathrine Hammel och finns i hennes butik Spazio i Skovveien. Pris: 1.498. Kan varmt rekommendera den!!! Jag har den i limegrönt sedan tidigare…

   Önskar dig en strålande måndag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *